logo wensveen

De nieuwe FOCUS met € 2.500 voorraadvoordeel!

De nieuwe FOCUS met € 2.500 voorraadvoordeel!

bt stel uw vraag

De nieuwe Ford Focus is onthuld!
De nieuwe Ford Focus is onthuld en staat nu in onze showroom. Hij is ruimer, verfijnder, comfortabeler en beschikt over de meest innovatieve technologieën. Leverbaar als 5-deurs en Wagon in 5 verschillende uitvoeringen (Trend Edition Business, Titanium Business, ST-Line Business, Vignale en Active Business).

De nieuwe Focus is gevormd volgens de nieuwe ‘human-centric’ designtaal. Wat betekent dat alles rondom deze Ford is gecreëerd om een rijke, interactieve gebruikservaring te bieden. Dankzij een sterker premium, sportief silhouet oogt de nieuwe Focus volwassener.

Het sportieve design kenmerkt zich door de A-stijlen die in vergelijking tot zijn voorganger verder naar achteren zijn geplaats. De langere motorkap en de vloeiend gevormde voorspatborden zorgen voor een sportieve en elegante aanblik en versterken daarnaast het sportieve karakter van de Focus.

De nieuwe Ford Focus zet de door zijn voorgangers gevestigde reputatie van twintig jaar toonaangevende rijdynamiek voort. De Focus is het eerste Ford model dat op het nieuwe C2-platform is gebouwd. Wat er voor zorgt dat deze Ford nog veiliger is. Ook zorgt dit nieuwe platform voor nog meer binnenruimte in de auto, terwijl de afmeting van de Ford bijna gelijk is gebleven.

Focus 2018 1

Interieur
De human-centric filosofie is goed terug te zien in het interieur. Zo heeft de nieuwe Focus unieke designelementen en materialen, waaronder afwerking met verfijnd houtfineer en lederen bekleding voor de Vignale, sportief carbon en rood stiksel voor de ST-Line en meer robuuste, uitgesproken materialen en bekleding voor de Active.

FordPass Connect
Uiteraard beschikt de nieuwste Focus over de meest innovatieve technologieën op het gebied van connectiviteit, entertainment en veiligheid. Zo introduceert de Focus de FordPass Connect wat van je Ford een rijdende 4G WIFI hotspot maakt en ritten nog sneller en comfortabeler laten verlopen.

De nieuwe Focus staat nu in de showroom, als 5-deurs en Wagon. Diverse Upgrade Packs zijn leverbaar tegen aantrekkelijk prijzen en tevens is er een Upgrade Bonus van maar liefst € 1000,-. De nieuwe Ford Focus is er vanaf  € 23.765 (consumentenprijs) of vanaf € 333 met Ford Private Lease*. 

Introductie aanbieding

Tijdelijk kunt u gebruik maken van diverse introductie aanbiedingen en paketten:

  • Een Upgrade Bonus van maar liefst € 1.000.
  • Het Technology Pack i.c.m. het Parking Pack en het B&O Play audiosyteem van € 1.350 voor € 995
  • Het Design Pack (Privacy Glass, 18" ST-Line Business/17" Titanium Business velgen,  LED koplampen en LED achterlichten) van € 1.395 voor € 250 (alleen geldig op beperkte voorraad introductiemodellen).
  • Bij elkaar dus een voordeel van wel € 2.500,-

Meer informatie... 

Vanaf € 333 p/m met Ford Private Leaselogo private lease klein

Speciaal voor de nieuwe Ford Focus hebben wij een scherp introductieaanbod i.c.m. Ford Private Lease: 

  • Focus Trend Edition 5-deurs vanaf € 333, Wagon vanaf € 353
  • Focus Trend Business 5-deurs vanaf € 348, Wagon vanaf € 363
  • Focus Titanium Business 5-deurs vanaf € 365, Wagon vanaf € 380
  • Focus ST-Line Business 5-deurs vanaf € 385, Wagon vanaf € 400

Privatelease Focus

Meer informatie...

Credit banner 

Focus 2018 4

 

 

 

Brochure downloaden

* op basis van 60 maanden/10.000 km/j

proefrit m offerte m
werkplaats m mijnwensveen m
vragen m

 Bezoek ook onze bedrijfspagina op Ford.nl