logo wensveen

ECOSPORT Titanium € 22.495 rijklaar

ECOSPORT Titanium € 22.495 rijklaar

bt stel uw vraag

De Ford EcoSport is intelligent, behendig, krachtig en zuinig. Leverbaar met een Navigation Pack: Geïntegreerd navigatiesysteem met SYNC incl. AppLink, een technologie waarmee u onderweg niet alleen toegang heeft tot de apps op uw smartphone, maar ook kunt telefoneren en uw muziek bedienen, simpelweg door uw stem te gebruiken. En als u een sms'je ontvangt, hoeft u het maar te zeggen en uw auto zal het sms'je hardop voorlezen. 

Een reeks andere technologieën maakt elke rit zo veilig, comfortabel en aangenaam mogelijk. De geavanceerde motoren en transmissies geven u de perfecte combinatie van prestaties, trekkracht wanneer u dit nodig heeft, en buitengewoon laag brandstofverbruik.

 

Ford Wensveen heeft nog enkele Ford Ecosport Titanium op voorraad in de kleuren Smoke en Moondust Silver met veel voordeel:

  • Ford Ecosport Titanium in de kleur Moondust Silver uitgerust met Technology Pack, Navigation Pack, Privacy Glass en Winter Pack. Rijklaar nu € 22.495
  • Ford Ecosport Titanium in de kleur Smoke uitgerust met Technology Pack, Navigation Pack, Winter Pack en 17" LM velgen. Rijklaar nu ook € 22.495

Meer kunt u lezen over de EcoSport Titanium door hier te klikken.

Uw aankoop van een nieuwe Ford ECOSPORT is uitstekend te combineren met de lage renteactie van Ford Options.

Credit banner

 

DSC 0015

 

 DSC 0024

 

proefrit m offerte m
werkplaats m mijnwensveen m
vragen m

 Bezoek ook onze bedrijfspagina op Ford.nl