logo wensveen

B-MAX Titanium nu € 22.295 rijklaar

B-MAX Titanium nu € 22.295 rijklaar

bt stel uw vraag

 

De Ford B-MAX is speciaal ontwikkeld voor de stadsrijder. Hoewel het een compacte auto met hoge zit betreft, heeft u door het ingenieuze portierontwerp een instapopening van maar liefst 1,5 meter breed die toegang geeft tot een ruim en comfortabel interieur.

images-2

Behalve een uniek design beschikt de B-MAX ook over een groot aantal technologieën die het rijden comfortabeler, leuker en efficiënter maken. Active City Stop helpt u bijvoorbeeld botsingen in langzaam rijdend verkeer te voorkomen door, indien nodig, automatisch voor u te remmen. Via Ford SYNC kunt u met eenvoudige spraakopdrachten het audiosysteem en uw mobiele telefoon bedienen. Het systeem kan zelfs uw SMS'jes voor u oplezen. En een revolutionaire 1.0-liter EcoBoost benzinemotor levert hetzelfde vermogen als een conventionele 1.6-liter benzinemotor, maar met het beste rendement in zijn klasse.

Ford Wensveen heeft nog één Ford B-MAX Titanium op voorraad in de kleur Magnetic Grey. Wij leveren deze auto inclusief metaallak, Advanced Technology Pack (o.a. navigatie) en reservewiel voor € 22.295 RIJKLAAR!

 

Credit banner

m1myvxcbh9xe

Brochure downloaden

* genoemde prijzen zijn incl.onvermijdbare kosten rijklaar maken.

proefrit m offerte m
werkplaats m mijnwensveen m
vragen m

 Bezoek ook onze bedrijfspagina op Ford.nl