logo wensveen

B-MAX met € 2.000 aankooppremie

B-MAX met € 2.000 aankooppremie

bt stel uw vraag

 

De Ford B-MAX is speciaal ontwikkeld voor de stadsrijder. Hoewel het een compacte auto betreft, heeft u door het ingenieuze portierontwerp een instapopening van maar liefst 1,5 meter breed die toegang geeft tot een ruim en comfortabel interieur.

images-2

Behalve een uniek design beschikt de B-MAX ook over een groot aantal technologieën die het rijden comfortabeler, leuker en efficiënter maken. Active City Stop helpt u bijvoorbeeld botsingen in langzaam rijdend verkeer te voorkomen door, indien nodig, automatisch voor u te remmen. Via Ford SYNC kunt u met eenvoudige spraakopdrachten het audiosysteem en uw mobiele telefoon bedienen. Het systeem kan zelfs uw SMS'jes voor u oplezen. En een revolutionaire 1.0-liter EcoBoost benzinemotor levert hetzelfde vermogen als een conventionele 1.6-liter benzinemotor, maar met het beste rendement in zijn klasse. De B-MAX is ook met 1.6 Ti-VCT Powershift automaat leverbaar.

De Ford B-MAX is leverbaar in Style en Titanium uitvoering met benzine en dieselmotor. Vanaf een consumentenprijs van € 21.570*. Inclusief € 2.000 aankooppremie* kost deze compacte maar toch ruime auto slechts € 19.570*.

Kom naar de showroom en ervaar de B-MAX zelf. Laat ons een scherp prijsvoorstel doen waarbij u tevens gebruik kunt maken van de aantrekkelijke Options tarieven.

09 rente.jpg

m1myvxcbh9xe

* genoemde prijzen zijn incl. onvermijdbare kosten rijklaar maken, aankooppremie geldig t/m 31 december 2017

proefrit m offerte m
werkplaats m mijnwensveen m
vragen m