MUSTANG MACH-E, 100% elektrisch, 100% Mustang

Volop genieten van de elektrische Mustang!

Een iconische naam. Nu als 100% elektrische SUV. Met veel kracht van de elektromotor maakt deze auto zijn naam, Mustang, waardig. Met een zeer ruim interieur, standaard met 75,7 kWh accu voor 450 km rijbereik, 258 pk, 415 Nm koppel en tot 80% laden in 38 minuten. Ook verkrijgbaar met een 98,8 kWh accu voor 600 kilometer bereik en 285 pk.

De Mustang Mach-E is tevens beschikbaar met dubbele motor voor aandrijving op de voor- en achteras (AWD). Geniet van alle luxe, ruimte en de technische innovaties. Er is plaats voor 5 inzittenden en de bagageruimte is tussen de 402 en 1.420 liter. Tevens is er een kofferbak aan de voorzijde van 100 liter. De Mach-E mag 750 kilogram trekken!

Op de Mustang Mach-E zijn twee mooie pakketten leverbaar:

Technolgy Pack (€1.500,-)

  • B&O audiosysteem met 10 speakers
  • Handsfree elektrisch bedienbare achterklep
  • Traffic Sign Recognition
  • 360 graden camera

Technology Pack Plus (€ 3.600,- op RWD en € 2.400,- op AWD)

  • Technology Pack
  • Elektrisch inklapbare buitenspiegels
  • 8-weg elektrisch verstelbare voorstoelen met memory functie bestuurdersstoel
  • Memory functie voor bestuurdersstoel en buitenspiegels
  • Panoramadak
  • Warmtewerende voorruit

Stel hier jouw favoriete Ford Mustang Mach-E samen!

Meer informatie over de Mustang Mach-E op ford.nl. Klik hier...

Prijslijst? Klik hier...

Vragen over elektrisch laden? Klik hier...

De Ford Mustang Mach-E staat in de showroom. Neem contact met ons op over de levertijd.

Ford Options (voor de particuliere rijder)

Droom jij er weleens van om iedere twee of drie jaar een nieuwe Ford te rijden? Met de zekerheid van een nieuwe auto én de zekerheid van een vast laag maandbedrag? Met Ford Options is deze droom nu te vervullen. Tijdelijk betaal je nu slechts 2,9% rente.

Zo rijd je een Ford Mustang Mach-E nu al vanaf € 499,- per maand.

(Contante prijs €61.200,- Aanbetaling €18.252,- Totaal kredietbedrag €42.948,- Vaste debet rentevoet 2,9% Jaarlijks kosten percentage 2,9% Duur overeenkomst 36 mnd Termijn bedrag (p.mnd.) €499,- Slottermijn €28.059,- Totaal te betalen bedrag € 46.023,-  Deze actie is geldig t/m 30 september 2022).

Meer informatie over Ford Options.

Private Lease (voor de particuliere rijder)

Vind je 'gebruik' belangrijker dan 'bezit'? Besteed je de verzekering en het onderhoud liever uit? Dan is Ford Private Lease iets voor jou! De auto is niet jouw eigendom, je 'huurt' de auto van Ford Lease. Heel overzichtelijk, want alle kosten zitten in één maandbedrag. Je hoeft alleen nog maar te tanken. Aan het einde van de looptijd geef je de auto gewoon terug aan Ford Lease.

Private Lease de Ford Mustang Mach-E vanaf € 909,-*

* incl. BTW 60maanden/10.000km/jaar ; geldig t/m 31 augustus 2022

Operational Lease (voor de zakelijke rijder)

Ford Full Operational Lease is het meest complete off balance product van Ford Lease. Ford Lease blijft eigenaar van de auto en deze staat niet op de balans van jouw onderneming. Daarnaast wordt niets aan het toeval overgelaten, alle kosten zoals onderhoud, verzekering en belastingen zitten in één maandbedrag. Wel zo overzichtelijk.

Full Operational Lease van de Ford Mustang Mach-E vanaf € 769,-*

* excl. BTW 60maanden/10.000km/jaar ; geldig t/m 31 augustus 2022

 

Ford Credit(een handelsnaam van BNP Paribas Personal Finance B.V. kantoorhoudende te Marten Meesweg 97, 3068 AV Rotterdam) treedt op als aanbieder van de genoemde financieringen.Wensveen treedt op als verbonden bemiddelaar en bemiddelt daarmee uitsluitend voor BNP Paribas Personal Finance BV. Dit betreft geen advies, u dient zelf te bepalen of het door uw gewenste krediet aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Verdere informatie over deze kredietmogelijkheid kunt u vinden via de website van Ford en de Europses Standaardinformatie inzake consumentenkrediet wordt voorafgaand aan de totstandkoming van overeenkomst aan u verstrekt. Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend. Deze aanbieding is geldig t/m 30 september 2022.