ACTIVE, onze compleet nieuwe crossovers

 

Ontdek een geheel nieuw concept van Ford. Active is de naam. 

Stoer SUV-geïnspireerd ontwerp, hogere rijhoogte en stoere lichtmetalen velgen. Alle drie de Ford Crossover-modellen – de Focus Active, de Fiesta Active en de KA+ Active – zijn speciaal gebouwd om je te helpen ontkomen aan de sleur.

Ford Fiesta Active

Het is de eerste cross-over-Fiesta ooit. Met zijn robuuste styling, geïnspireerd op de SUV. Herkenbaar aan zijn verhoogde zitpositie, zijn dakrails (optie) en extra beplating. Voeg daar de Fiesta-rijdynamiek aan toe en u hebt een hatchbackervaring als nooit tevoren. Ontdek meer.

Upgrade Packs en Upgrade Bonus

Ook op de Fiesta Active zijn aantrekkelijke Upgrade Packs leverbaar. Combineer je bijvoorbeeld het Navigation Pack + EATC met de Driver Assistance Packs 1 en 3 dan kost dit geen € 1.600,- maar € 1.295,-.

De Upgrade Bonus van € 750,- is uiteraard ook van toepassing op de Fiesta Active evenals de aantrekkelijke Ford Options aanbieding.

Ford Focus Active 

De Focus Active crossover combineert vorm en functie naadloos met elkaar tot een crossover die zowel robuust als elegant is. Met FordPass Connect kunnen allerlei eigenschappen worden geactiveerd. Zo wordt het leuker dan ooit om een Ford te hebben. Daarbij helpt Ford Co-Pilot360 bij het het accelereren, remmen en zelfs het sturen. Tel daarbij de instelbare rijmodi op en je hebt de volledige controle over je eigen avonturen. Ontdek meer.

Upgrade Bonus

De Upgrade Bonus van € 1.000,- is van toepassing op de Focus Active evenals de aantrekkelijke Ford Options aanbieding.