KA+ nu met € 750 Upgrade bonus

Nieuwe Ford Ka+ bijzonder ruim, zuinig en biedt veel rijplezier!

  • Compacte auto
  • Ruim interieur
  • Laag brandstofverbruik
  • Prettige rijdynamiek
  • Scherpe prijs

Naast de succesvolle Fiesta is de Ka+ een aantrekkelijk nieuw alternatief binnen het assortiment compacte auto's van Ford voor klanten die op zoek zijn naar een ruime, kwalitatief hoogwaardige auto met een hoog uitrustingsniveau.

"Ford heeft een rijke geschiedenis wat betreft compacte auto's die praktisch en zuinig zijn, en veel rijplezier bieden". "De Ka+ zet deze traditie voort met een wendbare rijdynamiek en een verrassend ruim interieur."

Royale ruimte voor vijf personen
De nieuwe Ford Ka+ is een vijfdeurs hatchback die is gebaseerd op het mondiale platform voor compacte auto's van Ford. De Ka+ biedt ruimte aan vijf personen en heeft een totale lengte van minder dan 4 meter. Hij+ is iets korter dan de Fiesta, maar is wel 29 millimeter hoger en beschikt over een slim ingedeeld interieur met de meeste hoofd- en beenruimte voor achterpassagiers in zijn klasse.

De stijlvolle, slim geproportioneerde carrosserie is geïnspireerd op de nieuwste ontwerpfilosofie van Ford, met een kenmerkende hoge trapezevormige grille met grote, teruglopende koplampen. Alle Ka+-modellen zijn voorzien van verchroomde details bij de voorgrille en bumpers, portiergrepen en buitenspiegels in carrosseriekleur.

ford ka 09

Het interieur is voorzien van een dashboard met aantrekkelijke geruwde afwerking en slijtvaste, eigentijdse afwerkingsmaterialen in stijlvol ‘Dark Charcoal’. Er zijn kenmerkende verchroomde accenten aangebracht op gedeelten die vaak worden aangeraakt en op goed zichtbare gedeelten, zoals de portiergrepen, de bedieningsknoppen op het middenconsole en de ventilatieroosters.

Je kunt een keuze maken uit 4 uitvoeringen van de Ka+: De Trend Ultimate, de Trend Ultimate White, de Trend Ultimate Black en de Ka+ Active.

Bij de Ford Ka+ Trend Ultimate, met een consumentenprijs van € 15.690* en met een motor van 85 pk, heb je o.a. airconditioning en een audio met Bluetooth, USB-aansluiting en Device Dock.

De Ka+ Trend Ultimate Black & White , consumentenprijs € 16.290*, heeft standaard lichtmetalen velgen in 2-tone machined zwart en een contrasterend dak en spiegelkappen in wit (Black) of in zwart (White).

De Ford Ka+ Active is uitgevoerd met o.a. lichtmetalen velgen in Active Design, dakrails, unieke Active voor- en achterbumper en zwarte mistlampbehuizing en spiegelkappen. De consumentenprijs van de Active is € 18.170*.

 

Nu tijdelijk met € 750 Upgrade Bonus en aanzienlijk pakketvoordeel.

De Ford Ka+ is nu tijdelijk leverbaar met een Upgrade bonus van maar liefst € 750. Dit betekent dat je bijvoorbeeld de nieuwe Ford Ka+ Trend Ultimate al rijdt voor € 14.940*. Tijdelijk is de combinatie van het Interieur Pack, het Driver Assistance Pack en het Technology Pack ook extra aantrekkelijk. U betaalt hiervoor nu maar € 795 i.p.v. € 1.200.

Meer informatie? Klik hier...

Uw aankoop van de Ford Ka+ kan uitstekend gecombineerd worden met de aantrekkelijke actietarieven van Ford Options. 

Focus Credit banner

* genoemde prijzen zijn inclusief onvermijdbare kosten rijklaarmaken. Upgrade bonus is geldig t/m 30-06-2019.