FIESTA, nu met Hybrid Bonus van € 500,-

De huidige generatie Ford Fiesta heeft ultra moderne en stijlvolle looks. Toch voelt hij vertrouwd aan: het is de verbeterde Fiesta. Zijn vloeiende lijnen geven hem een aerodynamische carrosserie. Het eerste wat opvalt? Zijn elegante verschijning!

ford fiesta st line eu GTB Fiesta ST Line Profile ZagrebMuseum RGB RT LHD2 16x9 2160x1215.jpg.renditions.extra large

Technologie moet altijd een doel dienen. Als je de nieuwe Fiesta start, breng je een een hele reeks geavanceerde funcies en systemen tot leven: Active Park Assist, Adaptive Cruise Control, Lane Keeping Aid, Traffic Sign Recognition... Stuk voor stuk technieken die zo slim en handig zijn dat je jezelf afvraagt hoe je ooit zonder heeft gekund.

De huidige generatie Ford Fiesta is in veel uitvoeringen leverbaar: Trend, Connected, Titanium (X), ST-Line (X), Active X, luxe Vignale en supersportieve ST-3. 

Motoren die leverbaar zijn: de 1.1 75pk, de prijswinnende 100pk ECOBOOST en de 1.5 ECOBOOST 200pk in de ST-3! Tevens is de nieuwe Ford Fiesta leverbaar met een125pk Mild Hybrid motor. Deze Hybride is nog schoner en zuiniger dan zijn voorganger. 

Fiesta ST Line rood 6

Zoals gezegd is de huidige generatie Ford Fiesta standaard uitgerust met de meest geavanceerde bestuurdersassistentie-technologieën ooit in een Europese compacte auto. Zo is de Connected-uitvoering standaard al voorzien van o.a.:

 • Camera vóór ter ondersteuning van veiligheidssystemen
 • Lane Departure Warning en
 • Lane Keeping Aid
 • Cruise Control
 • 8" touchscreen (inc. Apple Car Play en Android Auto), DAB+, Bluetooth en Voice Control
 • Airconditioning etc.

Uitleg van de technolgieën? Klik hier..

 

HYBRID BONUS van € 500,- op de ECOBOOST HYBRID

De Hybrid Bonus kun je bijvoorbeeld besteden aan een luxere uitvoering of extra opties die niet standaard op jouw gekozen uitvoering zitten. Zoals een navigation pack met B&O audiosysteem, een winter pack of een contrasterend dak. Maar ook voor korting op de financiering of het aankoopbedrag. Zo maak je jouw Fiesta zo leuk als je zelf wilt.

En heb je niets in te ruilen? Dan krijg je de Hybrid Bonus als korting!

Kom voor een proefrit langs bij ons in Alblasserdam. Deze actie is geldig t/m 31 december 2021.

 

FORD OPTIONS of PRIVATE LEASE

De nieuwe Ford Fiesta is uiteraard ook leverbaar met Ford Private Lease of Ford Options met aantrekkelijke maandbedragen. Zo rijd je de Ford Fiesta Trend al vanaf € 279 p/m* met FORD PRIVATE LEASE en al vanaf € 169 p/m met FORD OPTIONS. Wij maken graag een passende offerte voor de Fiesta van jouw keuze.

Meer informatie...

Rijd de Ford Fiesta met Ford Options vanaf € 169,- per maand.

Droom jij er weleens van om iedere 2, 3 of 4 jaar een nieuwe Ford Fiesta te rijden? Met de zekerheid van een nieuwe auto én de zekerheid van een vast laag maandbedrag? Met Ford Options is deze droom nu te vervullen. Tijdelijk betaal je nu slechts 3,9% rente (zelfs 1,9% op de MHEV modellen). Zo rijd je een Ford Fiesta nu al vanaf € 169,- per maand. 

(Contante prijs €18.485,-/€23.240; Aanbetaling €5.530,-/€6.917,-; Totaal kredietbedrag €12.955,-/€16.323,-; Vaste debet rentevoet 3,9%/1,9%; Jaarlijks kosten percentage 3,9%/1,9% Duur overeenkomst 36 mnd Termijn bedrag (p.mnd.) €169/5189,-;,- Slottermijn €8.094,-/510.276,-; Totaal te betalen bedrag € 14.178,-/€17.080,-) Deze actie is geldig t/m 31 december 2021.

 

Meer informatie over Ford Options

 

Een gloednieuwe Fiesta rijden vanaf € 279,- per maand? Kies dan voor Ford Private Lease. Geen onverwachte kosten meer en je hoeft alleen nog maar de benzine te betalen.

Kenmerken:

 • Alles geregeld via je eigen Ford dealer: Ford Wensveen
 • Inclusief reparatie en regulier onderhoud
 • WA en All-Risk verzekering, inclusief rechtsbijstand en inzittendendekking
 • Eigen risico van €300,- op CASCO schades en €0,- op WA schades
 • Kosten van pechhulp in binnen- en buitenland
 • Kosten van vervangend vervoer (binnen de EU) tijdens reparatie of onderhoud, na 48 uur

Bereken hier jouw maandbedrag.

 

INTERACTIEVE BROCHURE 

PRIJSLIJST

PRIJSLIJST ACCESSOIRES