Focus tot € 1.200 extra voordeel

DE NIEUWE FORD FOCUS IS ONTHULD

De nieuwe Ford Focus is onthuld en staat in onze showroom. Hij is ruimer, verfijnder, comfortabeler en beschikt over de meest innovatieve technologieën. Leverbaar als 5-deurs en Wagon in 6 verschillende uitvoeringen (Trend Edition, Trend Edition Business, Titanium Business, ST-Line Business, Vignale en Active Business).

De nieuwe Focus is gevormd volgens de nieuwe ‘human-centric’ designtaal. Wat betekent dat alles rondom deze Ford is gecreëerd om een rijke, interactieve gebruikservaring te bieden. Dankzij een sterker premium, sportief silhouet oogt de nieuwe Focus volwassener.

Het sportieve design kenmerkt zich door de A-stijlen die in vergelijking tot zijn voorganger verder naar achteren zijn geplaats. De langere motorkap en de vloeiend gevormde voorspatborden zorgen voor een sportieve en elegante aanblik en versterken daarnaast het sportieve karakter van de Focus.

De nieuwe Ford Focus zet de door zijn voorgangers gevestigde reputatie van twintig jaar toonaangevende rijdynamiek voort. De Focus is het eerste Ford model dat op het nieuwe C2-platform is gebouwd. Wat er voor zorgt dat deze Ford nog veiliger is. Ook zorgt dit nieuwe platform voor nog meer binnenruimte in de auto, terwijl de afmeting van de Ford bijna gelijk is gebleven. Meer informatie...

focus st line wagon 009

FordPass Connect
Uiteraard beschikt de nieuwste Focus over de meest innovatieve technologieën op het gebied van connectiviteit, entertainment en veiligheid. Zo introduceert de Focus de FordPass Connect wat van je Ford een rijdende 4G WIFI hotspot maakt en ritten nog sneller en comfortabeler laten verlopen. Ford Pass Connect is standaard op alle modellen. Meer informatie... 

INRUILPREMIE en DIRECT RIJDEN BONUS

De nieuwe Focus staat nu in de showroom, als 5-deurs en Wagon. Diverse pakketten zijn leverbaar tegen aantrekkelijk prijzen en tevens is er een INRUILPREMIE van maar liefst € 750,-. Tevens geldt er op voorraadmodellen een extra DIRECT RIJDEN BONUS van € 500,- zodat jouw totale voordeel op kan lopen tot € 1.250,- De nieuwe Ford Focus is er vanaf  € 25.055. Trek je daar de INRUILPREMIE en de DIRECT RIJDEN BONUS van af dan is de Focus er vanaf € 23.805**. Deze actie is geldig t/m 31 maart 2020.

COMFORT PACK op FOCUS ST-LINE en ACTIVE

Tijdelijk kun je gebruik maken van het COMFORT PACK op de nieuwe Ford Focus ST-Line en Active. Dit pakket bestaat uit:

 • Automatische airco (DEATC)
 • FordKeyless Entry op voorportieren incl. motionsensors
 • FordPower startbuttton
 • Guide-me-home verlichting
 • Regensensor
 • Automatisch dimmende binnenspiegel

Nu voor € 550,-. 

FORD OPTIONS OF PRIVATE LEASE

logo private lease klein

De nieuwe Ford Focus is uitstekend te combineren met Ford Options en Ford Private Lease. Onderstaande Private Lease bedragen zijn gebasserd op 60 maanden/10.000km per jaar:  

 • Focus Trend Edition 5-deurs vanaf € 349,-* 
 • Focus Trend Business 5-deurs vanaf € 379,-*
 • Focus Titanium Business 5-deurs vanaf € 379,-*
 • Focus ST-Line Business 5-deurs vanaf € 399,-*
 • De Wagons hebben een meerprijs van € 19 - € 32 per maand 

Met Ford Options rijd je trouwens de nieuwe Ford Focus al vanaf € 209,-.

Meer informatie...

Focus Options 209 2020 2

Bekijk alle kenmerken van de Ford Focus hier...

* op basis van 60 maanden/10.000 km/j

** consumentenprijs, dus incl. kosten rijklaarmaken