FOCUS extra aantrekkelijk met Ford Options

GENIET VAN ELK MOMENT

De nieuwe Ford Focus is ruimer, verfijnder, comfortabeler en beschikt over de meest innovatieve technologieën. Leverbaar als 5-deurs en Wagon in 7 verschillende uitvoeringen (Trend Edition Business, Titanium X Business, ST-Line Business, ST-Line X Business, Active Business, Active X Business en ST-3).

De nieuwe Focus is gevormd volgens de nieuwe ‘human-centric’ designtaal. Wat betekent dat alles rondom deze Ford is gecreëerd om een rijke, interactieve gebruikservaring te bieden. Dankzij een sterker premium, sportief silhouet oogt de nieuwe Focus volwassener.

Het sportieve design kenmerkt zich door de A-stijlen die in vergelijking tot zijn voorganger verder naar achteren zijn geplaats. De langere motorkap en de vloeiend gevormde voorspatborden zorgen voor een sportieve en elegante aanblik en versterken daarnaast het sportieve karakter van de Focus.

De nieuwe Ford Focus zet de door zijn voorgangers gevestigde reputatie van ruim twintig jaar toonaangevende rijdynamiek voort. De Focus is het eerste Ford model dat op het nieuwe C2-platform is gebouwd. Wat er voor zorgt dat deze Ford nog veiliger is. Ook zorgt dit nieuwe platform voor nog meer binnenruimte in de auto, terwijl de afmeting van de Ford bijna gelijk is gebleven.

focus st line wagon 009

MILD HYBRID TECHNIEK

Krachtige prestaties, alerte reacties op de input van de bestuurder en een gunstig brandstofverbruik zijn te danken aan de Ford EcoBoost Hybrid 48-volt aandrijftechnologie. De zogeheten mild hybride techniek maakt gebruik van de 1.0-liter EcoBoost driecilinder benzinemotor met lage inwendige wrijving en combineert die met een compacte elektromotor. Het systeemvermogen bedraagt 92kW (125pk) of 114 kW (155 pk).

RIJERVARING

Een betere rijervaring voor jou: dat is de enige reden om de Focus te voorzien van nog meer geavanceerde technologie. Om je stabieler op de weg te houden, eenvoudiger te laten parkeren en nog veiliger van A naar B te brengen. Geniet ervan.

FORD OPTIONS OF PRIVATE LEASE

Wil jij de Ford Focus privé leasen voor een vast bedrag per maand waarbij je alleen nog zelf de brandstof betaalt? Dat kan met FORD PRIVATE LEASE! Een ander woord voor zorgeloos rijden. Want alles is in jouw maandtermijnen inbegrepen. En aan het einde van de looptijd lever je de auto gewoon weer bij ons in. 

Onderstaande Ford Private Lease bedragen zijn gebasserd op 60 maanden/10.000km per jaar en geldig t/m 31 december 2021:  

  • Focus Trend Business 5-deurs vanaf € 379,-* 
  • Focus Trend Business Wagon vanaf € 399,-*
  • Focus Titanium X 5-deurs vanaf € 399,-*
  • Focus Titanium X Wagon vanaf € 419,-*
  • Focus ST-Line 5-deurs vanaf € 419,-*
  • Focus ST-Line Wagon vanaf € 439,-*

Bereken hier het maandbedrag van jouw favoriete Ford Focus.

Meer informatie over Ford Private Lease.

Rijd de Ford Focus met Ford Options vanaf € 229,- p/m.

Droom jij er weleens van om iedere 2 of 3 jaar een nieuwe Ford Focus te rijden? Met de zekerheid van een nieuwe auto én de zekerheid van een vast laag maandbedrag? Met Ford Options is deze droom nu te vervullen. Tijdelijk betaal je nu slechts 1,9% rente. Zo rijd je een Ford Focus nu al vanaf € 229,- per maand. 

(Contante prijs €26.785,- Aanbetaling €7.933,- Totaal kredietbedrag €18.852,- Vaste debet rentevoet 1,9% Jaarlijks kosten percentage 1,9% Duur overeenkomst 36 mnd Termijn bedrag (p.mnd.) €229,- Slottermijn €11.472,- Totaal te betalen bedrag €19.716,-) Deze actie is geldig t/m 31 december 2021.

 

Meer informatie over Ford Options

INTERACTIEVE BROCHURE

PRIJSLIJST

PRIJSLIJST ACCESSOIRES

MEER INFORMATIE OP FORD.NL

 

* op basis van 60 maanden/10.000 km/j

Ford Credit(een handelsnaam van BNP Paribas Personal Finance B.V. kantoorhoudende te Marten Meesweg 97, 3068 AV Rotterdam) treedt op als aanbieder van de genoemde financieringen.Wensveen treedt op als verbonden bemiddelaar en bemiddelt daarmee uitsluitend voor BNP Paribas Personal Finance BV. Dit betreft geen advies, u dient zelf te bepalen of het door uw gewenste krediet aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Verdere informatie over deze kredietmogelijkheid kunt u vinden via de website van Ford en de Europses Standaardinformatie inzake consumentenkrediet wordt voorafgaand aan de totstandkoming van overeenkomst aan u verstrekt. Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend. Deze aanbieding is geldig t/m 31 december 2021.