FOCUS, private Lease v.a. € 349,-

GENIET VAN ELK MOMENT

De nieuwe Ford Focus is ruimer, verfijnder, comfortabeler en beschikt over de meest innovatieve technologieën. Leverbaar als 5-deurs en Wagon in 6 verschillende uitvoeringen (Trend Edition Business, Titanium X Business, ST-Line Business ST-Line X Business, Active X Business en ST-3).

De nieuwe Focus is gevormd volgens de nieuwe ‘human-centric’ designtaal. Wat betekent dat alles rondom deze Ford is gecreëerd om een rijke, interactieve gebruikservaring te bieden. Dankzij een sterker premium, sportief silhouet oogt de nieuwe Focus volwassener.

Het sportieve design kenmerkt zich door de A-stijlen die in vergelijking tot zijn voorganger verder naar achteren zijn geplaats. De langere motorkap en de vloeiend gevormde voorspatborden zorgen voor een sportieve en elegante aanblik en versterken daarnaast het sportieve karakter van de Focus.

De nieuwe Ford Focus zet de door zijn voorgangers gevestigde reputatie van ruim twintig jaar toonaangevende rijdynamiek voort. De Focus is het eerste Ford model dat op het nieuwe C2-platform is gebouwd. Wat er voor zorgt dat deze Ford nog veiliger is. Ook zorgt dit nieuwe platform voor nog meer binnenruimte in de auto, terwijl de afmeting van de Ford bijna gelijk is gebleven.

focus st line wagon 009

MILD HYBRID TECHNIEK

Krachtige prestaties, alerte reacties op de input van de bestuurder en een gunstig brandstofverbruik zijn te danken aan de Ford EcoBoost Hybrid 48-volt aandrijftechnologie. De zogeheten mild hybride techniek maakt gebruik van de 1.0-liter EcoBoost driecilinder benzinemotor met lage inwendige wrijving en combineert die met een compacte elektromotor. Het systeemvermogen bedraagt 92kW (125pk) of 114 kW (155 pk).

RIJERVARING

Een betere rijervaring voor jou: dat is de enige reden om de Focus te voorzien van nog meer geavanceerde technologie. Om je stabieler op de weg te houden, eenvoudiger te laten parkeren en nog veiliger van A naar B te brengen. Geniet ervan.

INRUILPREMIE tot € 1.000,-

De nieuwe Focus staat in de showroom als 5-deurs en Wagon. Diverse pakketten zijn leverbaar tegen aantrekkelijke prijzen en tevens is er een INRUILPREMIE van maar liefst € 1.000,- op alle uitvoeringen met handgeschakelde 125pk ECOBOOST motor of 120pk ECOBLUE dieselmotor. Een inruilpremie van € 500,- geldt voor de MHEV uitvoeringen. 

FORD OPTIONS OF PRIVATE LEASE

Droom jij er weleens van om iedere twee of drie jaar een nieuwe Ford te rijden? Met de zekerheid van een nieuwe auto én de zekerheid van een vast laag maandbedrag? Met FORD OPTIONS is deze droom nu te vervullen. Tijdelijk betaal je nu slechts 3,9% rente. Zo rij je een nieuwe Ford Focus nu al vanaf € 239,- per maand. Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2021.

Focus Options239

(Contante prijs: €26.785, Aanbetaling €8.395, Totaal kredietbedrag €18.390 Vaste debet rentevoet: 3,9%, Jaarlijks kostenpercentage: 3,9%, Duur overeenkomst: 36 maanden, Termijnbedrag per maand: €239, Slottermijn: €11.518, Totaal te betalen bedrag: € 20.121)

Of wil jij de Ford Focus privé leasen voor een vast bedrag per maand waarbij je alleen nog zelf de brandstof betaalt? Dat kan met FORD PRIVATE LEASE! Een ander woord voor zorgeloos rijden. Want alles is in jouw maandtermijnen inbegrepen. En aan het einde van de looptijd lever je de auto gewoon weer bij ons in. 

Onderstaande Ford Private Lease ACTIE-bedragen zijn gebasserd op 60 maanden/10.000km per jaar en geldig t/m 30 april 2021:  

  • Focus Trend Business 5-deurs vanaf € 349,-* 
  • Focus Trend Business Wagon vanaf € 369,-*
  • Focus Titanium X Hybrid 5-deurs vanaf € 359,-*
  • Focus Titanium X Hybrid Wagon vanaf € 379,-*
  • Focus ST-Line Hybrid 5-deurs vanaf € 379,-*
  • Focus ST-Line Hybrid Wagon vanaf € 399,-*

Bereken hier het maandbedrag van jouw favoriete Ford Focus.

Meer informatie over Private Lease...

INTERACTIEVE BROCHURE

PRIJSLIJST

 

* op basis van 60 maanden/10.000 km/j