Graag uw aandacht voor het volgende:

filiaal H.I.Ambacht:

Eén van onze collega's van het filiaal heeft verkoudheidsklachten met daarbij hoofdpijn en verhoging. Onder normale omstandigheden zou hij zelfs overwogen hebben om gewoon toch te komen werken, maar in verband met de huidige situatie rond het Corona-virus hebben wij besloten, dat hij thuis blijft.

Bovendien blijven zijn drie andere collega's van het filiaal uit voorzorg ook twee weken thuis. Een quarantaine-maatregel om er zeker van te zijn, dat zij gewoon gezond zijn. Hopelijk kunnen we u over twee weken melden, dat we in H.I.Ambacht weer open gaan, maar we nemen het zekere voor het onzekere.

In onze vestiging in Alblasserdam blijft u uiteraard van harte welkom. Zowel in de showroom als in de werkplaats blijven we u helpen. Vanzelfsprekend met de nodige maatregelen, zoals voorgeschreven door het RIVM.

Als u al een afspraak in H.I.Ambacht heeft gemaakt, zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen om een nieuwe afspraak te maken. Misschien in Alblasserdam en hopelijk weer gewoon in H.I.Ambacht.

We vertrouwen erop, dat u begrip heeft voor deze vervelende beslissing.

In heel Nederland zijn extra maatregelen genomen om verspreiding van COVID-19 (corona) tegen te gaan. De maatregelen zijn erop gericht dat mensen minder contact met elkaar hebben en dat mensen met klachten thuis blijven. Uiteraard werken wij hieraan mee. Maar wat betekent het concreet voor Ford Wenseen in Alblasserdam en Hendrik Ido Ambacht:

 • Onze openingstijden zijn vooralsnog ongewijzigd en werkzaamheden in onze werkplaats, ons magazijn en onze showroom gaan zo normaal mogelijk door.
 • Wanneer u een afspraak heeft en klachten heeft zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts, vragen wij u uw afspraak te verzetten. Ook wanneer onze medewerkers deze klachten hebben of krijgen worden zij gevraagd niet te komen of om alsnog naar huis te gaan. 
 • Al onze medewerkers zijn op de hoogte van een goede handhygiëne. Wij verwachten dat ook van u.
 • Bij ontvangst geven wij u geen hand en houden wij gepaste afstand (1,5m) of blijven wij achter de balie.
 • Onze medewerkers dragen wegwerphandschoenen zowel achter de balie als in de werkplaats zodat zij geen direct contact hebben met bijvoorbeeld autosleutels en autopapieren.
 • Bij auto's die aangeboden worden voor onderhoud en reparatie zullen eerst het stuur, de versnellingspook en de handgrepen gereinigd worden met een desinfecterend middel.
 • Huur/leenauto's worden voordat zij meegegeven worden gereinigd met desinfecterend middel.
 • Wanneer de auto gereed is zullen wederom het stuur, de versnellingspook en de handvaten gereinigd worden.
 • Bij demonstratieauto's worden na elk gebruik o.a. het stuur, de versnellingspook, het dashboard en de deurgrepen gereinigd. 
 • Wij vragen u zo veel mogelijk te pinnen en niet contant te betalen.
 • Wanneer u wacht totdat uw auto gereed is kunt u zoals u gewend bent een kopje koffie of thee nuttigen in onze wachtruimte. Houd a.u.b. gepaste afstand tot uw mede wachtende. Koffie of thee zal vooralsnog alleen in kartonnen weeggooibekers door ons geserveerd worden.
 • Uiteraard worden koffieapparaat, koffiecounter, balie en andere ter zake doende dingen (deurgrepen e.d.) door ons met regelmaat extra gereinigd om kans op besmetting te minimaliseren.
 • BIJ ALLES GELDT: DENK GOED NA EN WEES ALERT!

Uiteraard staan wij open voor uw vragen of opmerkingen over onze werkwijze.