Ford navigatie update 2020 voor € 89,-

Aktieprijs Ford navigatie kaartupdate 2020 voor  € 89,-!

Ook in 2020 zet Ford Wensveen de navigatie update aktie voort!

Tijdelijk* is deze originele Ford 2020 type FX, MFD of MCA  SD kaart voor je Ford leverbaar voor slechts € 89,- incl. BTW.  Zie onder welke kaart voor jouw navigatie geschikt is (NX volgt binnenkort). Natuurlijk zetten wij de nieuwe kaart er gratis voor je in of sturen we de update per post naar je toe (€4,= binnen Nederland).

Welk type kaart heb je nodig? Zie hieronder. Is jouw kaart op voorraad? Raadpleeg ons magazijn en wij helpen je graag. (078-6913922 of magazijn@wensveen.nl

( FX 2020 is de laatste update die voor dit systeem gemaakt wordt)

N.B. het blijkt dat de laatste originele update van de MFD en MCA kaarten (2020) een vervelende fout vertoont. Er is nl. regelmatig een foutieve melding van tolwegen waar geen tolwegen zijn en op de MCA kaart is een klein aantal kleine plaatsten en/of straten manco. Uiteraard ben je vrij om deze 2020 versie te bestellen maar je kunt ook wachten op de 2021 versie. Mochten de fouten op de 2020 kaarten opgelost zijn dan melden wij dat hier direct. 

Kies hier je systeem: 

toestellen

 Bestelprocedure per post:

Stuur een e-mail naar magazijn@wensveen.nl met daarin je naam, adres, woonplaats en welke kaart je nodig hebt. Je krijgt dan de factuur teruggemaild**. Zodra het bedrag bij ons binnen is sturen wij de originele SD kaart/DVD naar je toe met een duidelijke handleiding voor installatie.  

SYNC 2 (NIEUW)

De SD kaart 2019*** voor auto's met een SYNC 2 systeem is nu ook weer beschikbaar. Type F8. Deze SD kaart bevat de meest recente data van kaartleverancier HERE. De prijs van deze SYNC 2 update 2019 is € 165 incl. BTW en kan op dezelfde manier bij ons besteld worden als de overige kaartupdates.

Updaten SYNC Software

Vanaf nu is het voor consumenten mogelijk om zelfstandig hun SYNC software te updaten. Dit is mogelijk via een download proces dat beschikbaar is op www.ford.nl. LET OP, dit betreft alleen een software update. 

SYNC 1 en SYNC 2

SYNC 1SYNC 2

Afhankelijk van de huidige software versie van de auto is er een update voor deze systemen beschikbaar. De update bevat verschillende bug fixes. Klik hier om te kijken of je auto hiervoor in aanmerking komt.

SYNC 3

SYNC 3

De SYNC 3 update is gesplits in twee delen:

Stap 1: SYNC  3.0  SOFTWARE  UPDATE

Deze software update staat live op www.ford.nl. De vernieuwde software omvat verschillende bugfixes en afhankelijk van de huidige software versie van de auto, kleine cosmetische aanpassingen. Daarnaast maakt deze update kaart-updates via USB-stick mogelijk. Deze software update is dus noodzakelijk om in een later stadium de navigatiekaarten te updaten. Klik hier om te kijken of je Ford hiervoor in aanmerking komt.

Bovenaan dit artikel is tevens een duidelijke stap-voor-stap handleiding te downloaden. Aan de hand van deze stappen kan je zelf de software updaten.

Belangrijke stap die zeker NIET mag worden overgeslagen: Na de update van het SYNC systeem in de auto moet er een "logboekbestand" worden geupload op www.ford.nl. Dit logboekbestand staat op de gebruikte USB-stick. Hierdoor weet Ford wat de laatste software versie van de auto is en krijgt de auto in de toekomst de juiste updates.

Stap 2: SYNC  3.0  KAART  UPDATE

Deze update zorgt ervoor dat het SYNC 3.0 systeem wordt geupdate met de meest recent beschikbare kaartdata. De software voor het de meest recente kaarten staat inmiddels online op www.ford.nl. Het downloaden van de navigatie update werkt hetzelfde als de reeds online beschikbare SYNC-software update. Na het invullen van het chassisnummer verschijnen de beschikbare updates voor de desbetreffende auto incl. een uitgebreide handleiding.  Let op: Stap 1 moet eerst doorlopen worden voordat de nieuwste kaartsoftware geïnstalleerd kan worden.

BELANGRIJK:

indien er een SYNC-software EN een navigatie update beschikbaar is voor een auto, dan zal het systeem eerst alleen de SYNC-software update laten zien. Nadat de SYNC-software update geïnstalleerd en bevestigd is via het uploaden van het logboekbestand zal de navigatie updates bechikbaar zijn om te downloaden.