Ford Economy Service vervanging en reparaties

Ford Economy service is Ford onderhoud voor de laagste prijs, speciaal voor je Ford van vijf jaar of ouder. Bij Economy Service vervangingen en reparaties maken we uitsluitend gebruik van originele Ford onderdelen en de kennis van door Ford opgeleide monteurs, zodat je gegarandeerd kan profiteren van de laagste prijs voor de beste kwaliteit. Zie onderstaande video's voor meer informatie.

De distributieriem is een centraal onderdeel in de motor van jouw Ford. De riem is continu in beweging en onderhevig aan slijtage. Voorkom hoge kosten en laat de distributieriem tijdig vervangen. Ford Wensveen kan je adviseren over het distributieriem interval van jouw Ford.

De accu werkt als een soort batterij die wordt opgeladen tijdens het rijden. De accu levert stroom voor onder andere de verlichting, ruitenwissers, de radio, maar ook voor de startmotor.

De airconditioning is van belang voor een gezond klimaat in je Ford. Zorg ervoor dat de airconditioning regelmatig wordt gecontroleerd om hoge kosten en een negatief effect op het brandstofverbruik te voorkomen.
Uiteraard kunnen wij uw airconditioning gratis controleren.

Remblokken zijn belangrijk voor je veiligheid en die van andere weggebruikers. Door de remblokken regelmatig te controleren wordt slijtage tijdig herkend. Hierdoor bespaar je duurdere reparatiekosten.

Naast de remblokken, zijn ook de remschijven van je Ford belangrijk voor je veiligheid en die van andere weggebruikers. Laat je remschijven daarom regelmatig controleren.

Ruitenwissers zijn belangrijk voor goed zicht. Zorg ervoor dat je de ruitenwissers elk jaar laat vervangen om vervelende strepen te voorkomen en goed zicht te behouden.
Ford Motorcraft ruitenwissers zijn verkrijgbaar vanaf slechts € 29,-. Deze prijs is inclusief arbeid en onderdelen.