Ford Transit Courier

TRANSIT COURIER met Upgrade bonus tot € 750

De Transit Courier, de GROOTSTE compacte bedrijfswagen, beschikbaar vanaf € 10.600,-.

Capabel, betrouwbaar en zeer zuinig, zoals elke Transit-bestelwagen. Comfortabel, prettig om in te rijden en vol slimme technologie. Dat is de Transit Courier.

De Transit Courier, leverbaar met zuinige benzine- en dieselmotoren, is geschikt voor de drukke steden en is makkelijk te besturen en te manoeuvreren dankzij zijn kleine draaicirkel. En door zijn compacte afmeting, kunt u 'm ook moeiteloos parkeren.

Een productieve bestelwagen is een winstgevende bestelwagen. Daarom is de Transit Courier zo gemaakt dat de beschikbare laadruimte maximaal benut kan worden. In Nederland wordt de Ford Transit Courier altijd geleverd met een vast laadschot. De laadruimte is 2,3 m3 en heeft een laadlengte van 1,62m. De bestelwagen is zo ontworpen dat het laden en lossen ook zo veilig en eenvoudig mogelijk kan gebeuren. De vernieuwde Courier is bovendien uitgerust met geavanceerde technologieën. Zo zijn er systemen om ervoor te zorgen dat je handsfree verbonden blijft en je snelheid kunt controleren. De vernieuwde motoren zorgen ervoor dat je zuiniger rijdt dan ooit.

De nieuwe Transit Courier is leverbaar als Ambiente, Trend en Limited uitvoering en wordt tijdelijk geleverd met een Upgrade bonus van € 250,-* tot wel € 750,-*. Navigatie met SYNC 3 en DAB is extra aantrekkelijk geprijsd en uiteraard kunt u gebruik maken van de 0% Financial Lease aktie. 

Meer informatie over de Ford Transit Courier. Klik hier...

Transit range

Wanneer u het offerteformulier invult nemen wij contact met u op om te bespreken hoe groot uw voordeel op één van deze auto's zal zijn.

Courier 2019 2

* Transit Courier Ambiente heeft een Ugrade bonus van € 250,-, Transit Courier Trend heeft een Upgrade bonus van € 500,- en de Transit Courier Limited heeft een Upgrade bomus van € 750,-.