Ford Transit Courier

TRANSIT COURIER tot € 1.250 extra voordeel

De Transit Courier, de GROOTSTE compacte bedrijfswagen, beschikbaar vanaf € 13.050,-.

Capabel, betrouwbaar en zeer zuinig, zoals elke Transit-bestelwagen. Comfortabel, prettig om in te rijden en vol slimme technologie. Dat is de Transit Courier.

De Transit Courier, leverbaar met zuinige benzine- en dieselmotoren, is geschikt voor de drukke steden en is makkelijk te besturen en te manoeuvreren dankzij zijn kleine draaicirkel. En door zijn compacte afmeting, kunt u 'm ook moeiteloos parkeren.

Een productieve bestelwagen is een winstgevende bestelwagen. Daarom is de Transit Courier zo gemaakt dat de beschikbare laadruimte maximaal benut kan worden. In Nederland wordt de Ford Transit Courier altijd geleverd met een vast laadschot. De laadruimte is 2,3 m3 en heeft een laadlengte van 1,62m. De bestelwagen is zo ontworpen dat het laden en lossen ook zo veilig en eenvoudig mogelijk kan gebeuren. De vernieuwde Courier is bovendien uitgerust met geavanceerde technologieën. Zo zijn er systemen om ervoor te zorgen dat je handsfree verbonden blijft en je snelheid kunt controleren. De vernieuwde motoren zorgen ervoor dat je zuiniger rijdt dan ooit.

De nieuwe Transit Courier is leverbaar als

  • Trend vanaf € 13.050,- en
  • Limited uitvoering vanaf € 14.150,-

BEDRIJFSWAGENVOORDEEL TOT € 1.250,-

Alle uitvoeringen zijn leverbaar met zuinige benzine- of dieselmotoren en worden tijdelijk geleverd met FORD BEDRIJFSWAGENVOORDEEL (of korting) van € 1.000,-* tot € 1.250,-*. Navigatie met SYNC 3 is extra aantrekkelijk geprijsd en uiteraard kunt u gebruik maken van de 0% Financial Lease aktie.

 

Full Operational Lease nieuwe Ford Transit Courier vanaf € 279,- p/m.


De beste voorwaarden tegen de scherpste prijs; dat is Ford Full Operational Lease. Je betaalt een vast maandelijks bedrag voor jouw Ford inclusief onderhoud, verzekering en wegenbelasting. Je hoeft alleen nog maar te tanken! En aan het einde van de looptijd geef je jouw Ford gewoon weer terug aan Ford Lease. Wel zo gemakkelijk! Deze aanbieding is geldig t/m 31 december 2021.

 

BEKIJK DE INTERACTIEVE BROCHURE

BEKIJK DE PRIJSLIJST 

Meer informatie over de Ford Transit Courier op ford.nl. Klik hier...

 

Financial Lease met 0% rente

                       

Profiteer nu bij Ford Wensveen van 0% rente* op de zakelijke financiering van je Ford bedrijfswagen met Financial Lease met een looptijd van 12 tot 48 maanden.

Een aanbetaling of inruil is mogelijk, net als een slottermijn.
Kies zelf de looptijd die bij je past. Voor deze actie hoef je niet apart naar de bank: je regelt jouw financiering eenvoudig via Ford Credit. Zo heb je bij Ford één aanspreekpunt voor jouw nieuwe Ford én jouw financiering.
Wij ontvangen je graag en rekenen het maandbedrag snel voor je uit.

*De Transit Courier & Connect 1.0 ECOBOOST en 75pk L1 Ambiente zijn uitgesloten van de 0% financial lease.

 

Wanneer u het offerteformulier invult nemen wij contact met u op om te bespreken hoe groot uw voordeel op één van deze auto's zal zijn.

 

Courier 2019 2

Transit Courier Trend heeft een Bedrijfswagenvoordeel /Korting van € 1.000,- en de Transit Courier Limited heeft een Bedrijfswagenvoordeel/Korting van € 1.250,-.