Ford Go Electric exclusief bij Ford Wensveen op 26 en 27 februari.

Nu al proefrijden in de gloednieuwe Mustang Mach-E, misschien in de Ford Explorer of één van de andere geëlektrificeerde modellen van Ford? Dit kan nu bij Ford Wensveen in Alblasserdam op vrijdag 26 en zaterdag 27 februari 2021.

De Mustang Mach-E is al voor zijn introductie in Nederland een groot succes. Nog voordat deze volledig electrische SUV officieel in Nederland wordt geleverd, organiseert Ford Wensveen het Go Electric Testritevent in Alblasserdam.

De speciale First Edition, uitsluitend te reserveren via de website, was in no-time uitverkocht en ook de reguliere varianten van de elektrische SUV met Mustang-genen zijn erg in trek. Het succes laat zich goed verklaren... de Ford Mustang Mach-E biedt een indrukwekkende rijervaring door zijn unieke DNA te combineren met de kracht van elektrificatie en de gewilde eigenschappen van een SUV. Dit komt niet alleen tot uiting in zijn gespierde design, de indrukwekkende rijkwaliteit en innovatieve technologie, maar ook in zijn riante ruimte en zeer grote actieradius tot maar liefst 610km. Het ruime en zeer stille interieur staat bol van de hightech features. Voorbeelden zijn een 15,5 inch centraal touchscreen en het SYNC communicatie- en infotainmentsysteem van de nieuwste generatie, met zelflerende software en cloud-based connectiviteit. 

"We bedanken alle klanten, medewerkers en belangstellenden die er voor zorgden dat deze twee dagen zeer succesvol waren". 

(onderstaand een korte terugblik gemaakt door onze stagiair Ard Bakker)

Meer informatie?

Neem contact met ons op voor meer informatie over Hybride en elektrische auto's.