logo wensveen

E-Bikes bij Wensveen

Nu ook E-Bikes bij Wensveen

bt stel uw vraag

Op dit moment hebben wij een speciale aanbieding: € 600,- korting op e-bikes uit de 2016-collectie. Klik hier

In 1932 startte Nico Wensveen met de verkoop van fietsen, motoren en auto's. Bovendien had hij een taxi- en ambulancedienst. Inmiddels zijn we bijna 85 jaar verder en is Ford Wensveen een begrip in de regio. Nog steeds een betrouwbaar familiebedrijf waar wij met alle medewerkers de persoonlijke benadering centraal hebben staan.

Kinderdijk 1932 01

 

 

 

 

 

 

 

Sinds kort is Wensveen in Alblasserdam ook dealer geworden van E-Bike4All. De fietsen zijn dus na lange tijd weer terug. De cirkel is rond.

Wij bieden een ruim assortiment van E-Bikes (elektrische fietsen) aan. Klik hier voor onze E-Bikes.ebike Devron Hamilton

Zo zijn er E-Bikes met voorwiel-, midden- en achterwielmotor. Maar ook in kleuren, hoogtes, aantal versnellingen en soorten computers zijn er vele keuzes mogelijk. Een groot voordeel is dat u op elk type E-Bike bij ons kunt proefrijden.


Daarnaast hebben we diverse mogelijkheden op het gebied van fietstassen, sloten, zadels en andere accessoires.

 

2e E Bike Gratis

 

U leest het goed: bij aanschaf van een E-Bike krijgt u bij ons een 2e E-Bike gratis*. Dit is geen tijdelijke actie, maar een vaste aanbieding.

 

 

 

Een 2e E-Bike gratis hoe kan dit?

E-Bike4All heeft een unieke aanbieding voor u. Omdat wij als producent direct aan u als consument leveren kunnen wij dit mogelijk maken. Geen verborgen trucs of addertjes onder het gras. Als u bij ons een E-Bike koopt krijgt u de Concordia Excellent t.w.v. € 1.049,- er helemaal gratis bij. Deze aanbieding is ooit begonnen als een actie en is inmiddels uitgegroeid tot de slogan van ons bedrijf. Het is dus geen beursaanbieding, geen tijdelijke actie, deze actie geldt gewoon ALTIJD! dus een 2e Ebike altijd gratis

  • Gratis E-Bike t.w.v. € 1.049,- bij aanschaf van een merk E-Bike uit onze 2016 collectie;
  • Een kleine bijbetaling voor ieder ander model is uiteraard ook mogelijk;
  • Uw E-Bike kan bij de ENRA 4 jaar verzekerd All-Risk worden voor slechts € 250,- (uniek in Nederland);
  • Tijdens de garantieperiode dienen uiteraard de 3 onderhoudsbeurten per E-Bike uitgevoerd te worden.

Om de her-introductie van de fietsen in ons bedrijf te vieren hebben wij een introductie-aanbieding voor u: u krijgt bij aankoop van een E-Bike een Axa Insteekketting gratis! (zolang de voorraad strekt)

 Introductie aanbieding

 

* 2e E-Bike t.w.v. € 1.049,-; bijbetaling voor ander model mogelijk; actie geldt niet voor Saxonette/Concordia modellen.

proefrit m offerte m
werkplaats m mijnwensveen m
vragen m

 Bezoek ook onze bedrijfspagina op Ford.nl