logo wensveen

FORD LEASE: de juiste keuze

FORD LEASE: de juiste keuze

bt stel uw vraag

Ford Lease: de juiste keuze.

Het leasen van een personen- of bedrijfswagen komt voort uit de wens om kapitaal niet in wagenparken vast te leggen maar beschikbaar te maken voor het eigen bedrijfsproces. In de praktijk onderscheidt men Fianancial Lease en Operational Lease. 

Financial Lease:

Bij deze vorm wordt u economisch eigenaar van de auto. De auto komt dus ook op de balans van uw onderneming. De aanschafprijs van de auto exclusief BTW wordt gefinancierd door Ford Credit. Hierdoor hoeft u geen beroep te doen op uw kapitaal en kunt u de auto in het bij uw organisatie geldende tempo afschrijven. Flexibel: de slottermijn, het maandtarief en de looptijd worden in overleg met u afgesproken. De rente ligt gedurende de hele looptijd vast. 

  • De auto staat op uw bedrijfsbalans.
  • Na betaling van de laatste termijn bent u volledig eigenaar.
  • Naar keuze met of zonder slottermijn.
  • Uw bedrijfsmiddelen hoeven niet voor auto's te worden aangewend.
  • De betaalde rente is fiscaal aftrekbaar.

Ford Credit is de juiste partner bij Financial Lease.

 

BlobServer

 

Full Operational Lease: 

Met een Full Operational Lease kunt u gebruikmaken van alle diensten die Ford Lease biedt. Voor een off balance-constructie inclusief alle gewenste service-elementen.

  • Totale controle; niets wordt aan het toeval overgelaten. Kosten als afschrijving, rente, reparatie, onderhoud, banden, verzekering, belastingen, 24-uursservice en eventueel vervangend vervoer zijn opgenomen in een vast maandbedrag.· Tijdens de gehele contractperiode weet u precies waar u aan toe bent.
  • U hoeft de auto niet als activa op de balans op te voeren.
  • Uw eigen financiële middelen blijven beschikbaar voor uw bedrijfsvoering.
  • Uw Ford adviseur blijft uw aanspreekpunt, wel zo vertrouwd.
  • Keuze uit vele flexibele mogelijkheden. Uw maatwerkbehoefte is onze uitdaging.

Met een Netto Operational Lease constructie komt uw Ford niet op uw balans maar op die van Ford Lease. U zorgt zelf voor de servicecomponenten zoals onder meer verzekering en onderhoud.

Ford Lease is de juiste partner bij Operational Lease.

Wilt u verder geïnformeerd worden over de mogelijkheden dan kunt u ons bereiken onder telefoonnummer 078-6913922 (Ford Wensveen Alblasserdam). Natuurlijk komen wij ook graag naar u toe om e.e.a. te bespreken en om een scherpe lease-offerte voor u te maken.

Uiteraard kunt u ook ons contactformulier onder aan deze pagina invullen om uw vraag te stellen. 

ST Line 3

Wettelijk informatie
Ford Credit, een handelsnaam van FCE Bank plc., is een financiële dienstverlener die onder andere kredieten verstrekt voor de aanschaf van een auto. Ford dealers kunnen optreden als verbonden bemiddelaars en adviseren daarmee uitsluitend voor Ford Credit, als vergunninghouder of als aangesloten instelling van een andere financieringsmaatschappij of bank. De Europese Standaardinformatie is verkrijgbaar via Ford Credit en wordt voorafgaand aan de totstandkoming van de overeenkomst verstrekt.
FCE Bank plc. (onderdeel van Ford Motor Company en ingeschreven in het register aangehouden door De Nederlandsche Bank onder nummer 12000842) treedt op als aanbieder van de financieringen genoemd op deze pagina.

proefrit m offerte m
werkplaats m mijnwensveen m
vragen m