FORD LEASE: de juiste keuze

bt stel uw vraag

Ford Lease: de juiste keuze.

Het leasen van een personen- of bedrijfswagen komt voort uit de wens om kapitaal niet in wagenparken vast te leggen maar beschikbaar te maken voor het eigen bedrijfsproces. In de praktijk onderscheidt men Fianancial Lease en Operational Lease. 

Financial Lease:

Bij deze vorm wordt u economisch eigenaar van de auto. De auto komt dus ook op de balans van uw onderneming. De aanschafprijs van de auto exclusief BTW wordt gefinancierd door Ford Credit. Hierdoor hoeft u geen beroep te doen op uw kapitaal en kunt u de auto in het bij uw organisatie geldende tempo afschrijven. Flexibel: de slottermijn, het maandtarief en de looptijd worden in overleg met u afgesproken. De rente ligt gedurende de hele looptijd vast. 

 • De auto staat op uw bedrijfsbalans.
 • Na betaling van de laatste termijn bent u volledig eigenaar.
 • Naar keuze met of zonder slottermijn.
 • Uw bedrijfsmiddelen hoeven niet voor auto's te worden aangewend.
 • De betaalde rente is fiscaal aftrekbaar.
 • Ook goed te combineren met de zeer aantrekkelijke Ford Autoverzekering.

Ford Credit is de juiste partner bij Financial Lease.

 

BlobServer

 

Full Operational Lease: 

Met een Full Operational Lease kunt u gebruikmaken van alle diensten die Ford Lease biedt. Voor een off balance-constructie inclusief alle gewenste service-elementen.

 • Totale controle; niets wordt aan het toeval overgelaten. Kosten als afschrijving, rente, reparatie, onderhoud, banden, verzekering, belastingen, 24-uursservice en eventueel vervangend vervoer zijn opgenomen in een vast maandbedrag.· Tijdens de gehele contractperiode weet u precies waar u aan toe bent.
 • U hoeft de auto niet als activa op de balans op te voeren.
 • Uw eigen financiële middelen blijven beschikbaar voor uw bedrijfsvoering.
 • Uw Ford adviseur blijft uw aanspreekpunt, wel zo vertrouwd.
 • Keuze uit vele flexibele mogelijkheden. Uw maatwerkbehoefte is onze uitdaging.

 

Met een Netto Operational Lease constructie komt uw Ford niet op uw balans maar op die van Ford Lease. U zorgt zelf voor de servicecomponenten zoals onder meer verzekering en onderhoud.

Ford Lease is de juiste partner bij Operational Lease.

 

Aanvullende services:

 • Multi Tankcard: Met de Multi Tankcard van Ford Lease kunt u gemakkelijk en snel tanken bij ruim 3.500 tankstations. De brandstofkosten worden zorgvuldig voor u beheerd, compleet met e-rapportage.
 • Ford Assistance: Pechhulpservice op de Ford manier: Kosteloze, uitgebreide hulpverlening. Dag en nacht in heel Europa. Niet alleen bij "standaard" pechgevallen, maar ook als het gaat om lastige details zoals benzine in plaats van diesel tanken, lekke band of autosleutels kwijt. Een premium service gedurende de gehele looptijd van uw leasecontract.
 • Voorloopauto en vervangend vervoer: Ford Lease garandeert u mobiliteit: in afwachting van uw nieuwe leaseauto stelt Ford Lease u, per direct, een voorloopauto ter beschikking. In het geval van reparatie of onderhoud krijgt u, indien opgenomen in het contract, een vervangende auto in de overeengekomen klasse.

 

Wilt u verder geïnformeerd worden over de mogelijkheden dan kunt u ons bereiken onder telefoonnummer 078-6913922 (Ford Wensveen Alblasserdam). Natuurlijk komen wij ook graag naar u toe om e.e.a. te bespreken en om een scherpe Ford lease-offerte voor u te maken.

Uiteraard kunt u ook ons contactformulier onder aan deze pagina invullen om uw vraag te stellen. 

Focus Rethink

 

Brochure downloaden Lease

Wettelijk informatie

Ford Credit, een handelsnaam van FCE Bank plc., is een financiële dienstverlener die onder andere kredieten verstrekt voor de aanschaf van een auto. Ford dealers kunnen optreden als verbonden bemiddelaars en adviseren daarmee uitsluitend voor Ford Credit, als vergunninghouder of als aangesloten instelling van een andere financieringsmaatschappij of bank. De Europese Standaardinformatie is verkrijgbaar via Ford Credit en wordt voorafgaand aan de totstandkoming van de overeenkomst verstrekt.
FCE Bank plc. (onderdeel van Ford Motor Company en ingeschreven in het register aangehouden door De Nederlandsche Bank onder nummer 12000842) treedt op als aanbieder van de financieringen genoemd op deze pagina.