De nieuwe volledig elektrische Explorer

Alles wat je nodig hebt en meer. Nu te bestellen!

Ford Explorer EV v.a. €41.450

Introductie volledig elektrische Ford Explorer

Eindelijk, de ultieme volledig elektrische SUV. Klaar voor avontuur. Iconisch design. Laadt snel op. met onovertroffen comfort en je bent altijd en overal verbonden. De Explorer. Avontuur opnieuw gedefinieerd. Nu te bestellen.

Explorer Standard Range RWD v.a. €41.450,- (leverbaar v.a. Q1 2025)

Explorer Extended Range RWD v.a. €45.950,- (leverbaar v.a. sept. 2024)

Explorer. Alles wat je nodig hebt.

Elke Explorer is standaard rijk uitgerust. Met o.a. elektrische bestuurdersstoel incl. massagefunctie, intelligente Adaptive Cruise Control en een achteruitrijcamera.

Verder standaard uitgerust met een 14,6-inch SYNC Move®-touchscreen2, verborgen My Private Locker-opbergruimte, MegaConsole van 17 liter en een geïntegreerde soundbar.

De Explorer beschikt ook over volledige led-koplampen met automatisch grootlicht/dimlicht, 19-inch lichtmetalen velgen en sportstoelen met gedeeltelijke Sensico-bekleding. Allemaal standaard inbegrepen.

De Explorer Standard Range RWD is er vanaf € 41.450,-*

*komt in aanmerking voor SEPP-subsidie van €2.950,-

Explorer Premium. En meer.

Upgrade naar Premium en ervaar de extra uitgeruste Explorer.

Meeruitrusting Explorer Premium:

  • 20 inch lichtmetalenvelgen
  • Ambient Lighting(instelbaar) 
  • Bang & Olufsen Premium audiosysteem
  • Elektrisch bedienbare achterklep met handsfreefunctie
  • Instaplijstenvoorportieren met EXPLORER opschrift
  • Matrix LED koplampen met antiverblindingsfunctie
  • Volledig Sensicobekledingin Black Onyx

De Explorer Premium Standard Range RWD is er vanaf € 45.450,-

*komt in aanmerking voor SEPP-subsidie van €2.950,-

Een foto zegt meer...

Elektrische aandrijving

De Explorer, in de basis uitgerust met achterwielaandrijving, biedt een veelzijdige en krachtige elektrische rijervaring. Met de keuze uit 2 verschillende elektromotoren, van 170 & 286 pk, is er voor ieder wat wils. Voor degenen die op zoek zijn naar nog meer vermogen, is er ook de optie van vierwielaandrijving, gekoppeld aan 2 motoren met een indrukwekkend gezamenlijk vermogen van 340 pk.

Één van de meest cruciale aspecten voor elektrische auto-kopers is de actieradius, en de nieuwe Explorer stelt niet teleur. De grootste accu-variant (77kWh) biedt een actieradius van 602 km. Dit betekent dat u met vertrouwen langere afstanden kunt afleggen. Mede doordat in slechts 25 minuten (AWD-versie) de accu van 10 tot 80% kan worden opgeladen aan een snellader, waardoor u snel weer op weg kunt.

Opladen

Het batterijpakket van de responsieve en verfijnde elektrische aandrijflijn kan in 25 minuten worden geladen van 10 procent naar 80 procent met behulp van DC-snelladen. Het oplaadsysteem wordt ondersteund door een temperatuurvoorbereiding van de batterij, voor optimale laadsnelheden. De meegeleverde Ford Public Charge Cable maakt ook opladen bij Type 2 AC-stations mogelijk. Dankzij de EV-reisplanner – die geprogrammeerd kan worden via SYNC Move of de FordPass app – kunnen vertrektijden worden ingesteld om over een volledig opgeladen batterij én een voorverwarmd of verkoeld interieur te beschikken bij aanvang van de rit. Onderweg plan je je route met de EV-resiplanner zo efficiënt mogelijk.. De batterij zal dan worden voorverwarmd om de laadsnelheid bij DC snelladen te maximaliseren.

Meer informatie over opladen.

Een nieuwe manier van ontdekken.

Bos, woestijn of sneeuw, jij kiest voor het avontuur!

Jullie vragen, wij antwoorden | Nieuwe volledig elektrische Explorer

We hebben onze reserveerders een exclusieve kans gegeven om vragen te stellen aan de experts en dieper in te gaan op de wereld van de nieuwe volledig elektrische Explorer® SUV. Het Explorer-team wilde graag al jullie brandende vragen beantwoorden en heeft hun waardevolle inzichten gedeeld.
Of je nu nieuwsgierig bent naar de kleuren, naar de praktische opbergruimte in het interieur of naar het trekvermogen van de volledig nieuwe 100% elektrische Explorer, wij hebben alle antwoorden.

Ford Explorer uitvoeringen

*52kWh leverbaar vanaf Q1 2025

Meer informatie?

Klik op een van onderstaande knoppen voor meer informatie en prijzen.

Of kies ervoor om t.z.t. een proefrit te maken.

Jij bent een ontdekker

Dus ontdek