Ford Protect

Verlengde Garantieverzekering

Ford garandeert u zorgeloos autorijden

tot twee jaar na de eerste kentekenregistratie van uw auto. Met Ford Protect kiest u voor een garantieverzekering die de garantie verlengt tot drie, vier of vijf jaar en is daarmee de perfecte bescherming tegen onvoorziene reparatiekosten! Daar komt bij dat, wanneer u besluit uw Ford te verkopen, Ford Protect overdraagbaar is. Dat kan resulteren in een gunstigere restwaarde en een voordeel voor de volgende eigenaar. De Ford Protect Verlengde Garantieverzekering wordt aangeboden door Allianz Global Assistance en kan worden aangevraagd bij Ford Wensveen.

Bescherming op maat

Bescherming op maat

Je bepaalt zelf de duur van uw verlengde garantieverzekering: van drie (2+1) tot vijf jaar (2+3) en van 60.000 tot maximaal 200.000 kilometer.

Als je niet direct bij aankoop van de auto over de verlengde garantieverzekering hebt beslist, dan kun je Ford Protect later alsnog aanschaffen, maar niet later dan 12 maanden na de eerste kentekenregistratie van jouw Ford.

Uitgebreide dekking

Uitgebreide dekking

Bijna alle reparaties, gedurende de duur van je verlengde garantieverzekering, vallen onder de dekking van Ford Protect. Kosten van het normale onderhoud of voor vervanging van slijtageonderdelen (zoals bijvoorbeeld ruitenwissers, remblokken en banden), vallen niet onder de verlengde garantieverzekering. 

Meer informatie?

Neem contact met ons op voor meer informatie over Ford Protect.