PUMA | nu met € 5.650,- Ford voordeel

Ford Wensveen presenteert de Ford Puma. Het betreft een compacte crossover met een verbluffend design, de grootste en slimste bagageruimte in zijn klasse en verfijnde mild hybride aandrijftechniek.

De Ford Puma markeert een nieuw hoofdstuk in de designfilosofie van Ford. De crossover heeft een indrukwekkende styling met onderscheidende koplampen bovenop het spatbord en een atletisch lijnenspel. Behalve de indrukwekkende proporties biedt de Puma een hoge zitpositie en een riante bagageruimte met een inhoud van 456 liter - ongeëvenaard in deze klasse - terwijl de auto achterin voorzien is van allerlei slimme opbergoplossingen.

De Ford Puma is in meerdere uitvoeringen leverbaar: 

  • Titanium met de 125pk ECOBOOST MHEV motor vanaf € 33.695,- (€ 28.045,- incl Ford voordeel)
  • ST-Line met de 125pk ECOBOOST MHEV motor vanaf € 36.050,- (€ 30.400,- incl. Ford voordeel)
  • ST-Line X met de 125pk of 155pk ECOBOOST MHEV motor vanaf € 37.795,- (€ 32.145 incl. Ford voordeel)
  • ST-X met de 200pk ECOBOOST motor voor € 46.215,-. (€ 40.565,- incl. Ford voordeel)

Alle uitvoeringen zijn ook met een 125pk sterke ECOBOOST MHEV AUTOMAAT leverbaar. De ST-X met 170pk ECOBOOST automaat.

AANBIEDINGEN

(De Ford Puma MY 2023,75 is nog beperkt leverbaar)

FORD VOORDEEL van € 5.650,-

Nu krijg je tijdelijk een extra Ford voordeel van € 5.650,- die je kan besteden aan een luxere uitvoering of extra opties die niet standaard op jouw gekozen uitvoering zitten. Zoals premium metaallak, premium audio of lederen bekleding. Maar ook voor korting op de financiering of het aankoopbedrag. Zo maak je jouw Puma zo leuk als je zelf wilt.

 

WAAR BESTEED JIJ DE EXTRA € 5.650,- AAN?

Rijd de Puma met Ford Options vanaf € 219,- p/m

Droom jij er weleens van om iedere twee of drie jaar een nieuwe Ford te rijden? Met de zekerheid van een nieuwe auto én de zekerheid van een vast laag maandbedrag? Met Ford Options is deze droom nu te vervullen. Tijdelijk betaal je nu slechts 0,99% rente.

Zo rij je een Ford Puma Titanium nu al vanaf € 219,- per maand. 

(Contante prijs €33.695,- Aanbetaling €9.025- Totaal kredietbedrag €20.200,- Vaste debet rentevoet 2,9% Jaarlijks kosten percentage 2,9% Duur overeenkomst 36 mnd Termijn bedrag (p.mnd.) €219,- Slottermijn €12.596,- Totaal te betalen bedrag € 20.505,-. Deze actie is geldig t/m 30 april 2024.

 

Meer informatie over Ford Options.

Ford Private Lease vanaf € 425,- per maand

Een gloednieuwe Ford Puma rijden vanaf € 425,- per maand? Kies dan voor Ford Private Lease. Geen onverwachte kosten meer en je hoeft alleen nog maar de benzine te betalen.

 

Kenmerken:

  • Alles geregeld via jouw eigen Ford dealer: Ford Wensveen
  • Inclusief reparatie en regulier onderhoud
  • WA en All-Risk verzekering, inclusief rechtsbijstand en inzittendendekking
  • Eigen risico van €300,- op CASCO schades en €0,- op WA schades
  • Kosten van pechhulp in binnen- en buitenland
  • Kosten van vervangend vervoer (binnen de EU) tijdens reparatie of onderhoud, na 48 uur


Bereken hier jouw maandbedrag.

Jouw nieuwe Ford inclusief garantie en onderhoud

Wil je volledig onbezorgd rijden? Vanaf slechts € 1,- per dag geniet jij van je nieuwe Ford inclusief garantie én onderhoud. Kies voor het Ford Protect Verlengde Garantie in combinatie met een Ford Protect Service Plan Plus. Zo heb je de onderhoudskosten onder controle en ben je verzekerd van de inzetbaarheid van jouw Ford. 

PRIJSLIJST (klik)

BEKIJK DE VOORRAAD (klik)

MEER INFORMATIE OP FORD.NL (klik)

Ford voordeel geldig t/m 31 mei 2024 en zolang de voorraad strekt, Ford Private Lease gebaseerd op 72 maanden en 5.000km p/m, geldig t/m 31 mei 2024

Ford Credit(een handelsnaam van BNP Paribas Personal Finance B.V. kantoorhoudende te Marten Meesweg 97, 3068 AV Rotterdam) treedt op als aanbieder van de genoemde financieringen.Wensveen treedt op als verbonden bemiddelaar en bemiddelt daarmee uitsluitend voor BNP Paribas Personal Finance BV. Dit betreft geen advies, u dient zelf te bepalen of het door uw gewenste krediet aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Verdere informatie over deze kredietmogelijkheid kunt u vinden via de website van Ford en de Europses Standaardinformatie inzake consumentenkrediet wordt voorafgaand aan de totstandkoming van overeenkomst aan u verstrekt. Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend. Deze aanbieding is geldig t/m 31 mei 2024.