Ruitreparatie

Wanneer je auto een sterretje of pitje in de voorruit heeft zijn wij in staat dit vakkundig te herstellen. Wij repareren het sterretje met onze professionele reparatie methode en doordat je het sterretje laat repareren voorkom je dat het sterretje uitgroeit tot een barst.

Twijfel over uw verzekeringsdekking?

Met een uitgebreide WA-verzekering (WA-plus, WA-mini casco of All-risk) ben je verzekerd voor ruitschade. Ook ben je verzekerd tegen ruitschade als je All-Risk bent verzekerd met een standaard Eigen Risico. In beide gevallen nemen wij bij vervanging of reparatie van je voorruit het standaard Eigen Risico voor onze rekening (max. €150)

Wensveen werkt samen met Dealerglas

Dealerglass is een ruitschadeherstelformule voor merkdealers. Dealerglass zorgt dat je bij ons, jouw vertrouwde merkdealer, terecht kunt voor ruitschadeherstel en regelt voor jou deafhandeling met je lease- of verzekeringsmaatschappij. Niemand kent je auto tenslotte beter dan wij dus je bent verzekerd van vakkundig ruitschadeherstel volgensfabrieksvoorschrift en met originele onderdelen. Wel zo veilig.

Waarom Dealerglass?

  • Reparatie door je erkende merkdealer
  • Reparatie volgens fabrieksvoorschrift en met originele onderdelen
  • Direct kalibratie van veiligheidssystemen
  • Afspraak altijd bij jou in de buurt
  • Dealerglass regelt alles met je verzekeraar of leasemaatschappij

PB DB DB LB RGB