RANGER | tot € 3.400 extra voordeel

De Ford Ranger had al de reputatie als een pick-up die overal komt en alles kan; de nieuwe Ford Ranger bevestigt dit opnieuw.

De nieuwe Ford Ranger heeft een bredere spoorbreedte dan het vorige model waardoor een groter laadbakoppervlak mogelijk is; nu breed genoeg voor een standaard Euro-pallet tussen de wielkasten. Een nieuwe laadbakbekleding biedt ook betere bescherming voor de laadbak. De Ford Ranger heeft een trekvermogen van 3.500kg en een bruto laadvermogen van meer dan 1 ton zodat je grote taken en uitdagingen het hoofd kunt bieden en ook de omvangrijkste ladingen kunt vervoeren en slepen.

Met Ford EcoBlue-dieselmotoren van de nieuwste generaties is de nieuwe Ranger krachtiger, efficiënter en milieuvriendelijker dan ooit. Met twee aandrijflijnen met een vermogen tot 210pk en een koppel van 500Nm is er altijd wel een Ranger die aan je wensen voldoet.

AANBIEDINGEN:

Tot € 3.400,-* Bedrijfswagenvoordeel

 

Wij geven je tot wel € 3.400,-* Ford Bedrijfswagens voordeel op de nieuwe Ranger**, gewoon omdat we blij zijn dat je voor Ford kiest. Bovendien bepaal je helemaal zelf wat je met dit voordeel doet. Denk bijvoorbeeld aan extra opties, het Ford Protect Service Plan, accessoires om jouw nieuwe bedrijfswagen nog mooier te maken of gewoon extra voordeel op het initiële aankoopbedrag. Deze loopt t/m 31 maart 2024.

De nieuwe Ranger is direct uit voorraad leverbaar. Het Ford Bedrijfswagen voordeel is geldig zo lang de voorraad strekt.

*Op basis van de nieuwe Ranger Wildtrak Super Cab met een netto catalogusprijs van € 42.710,- exclusief fabrieksopties.

Ford Full Operational Lease nu vanaf € 544,-

 

De beste voorwaarden tegen de scherpste prijs; dat is Ford Full Operational Lease. Je betaalt een vast maandelijks bedrag voor jouw Ford Bedrijfswagen inclusief onderhoud, verzekering en wegenbelasting. Je hoeft alleen nog maar te tanken! En aan het einde van de looptijd geef je jouw Ford gewoon weer terug aan Ford Lease. Wel zo gemakkelijk!

De Ford Ranger is er vanaf € 544,- per maand.

Deze aanbieding is geldig tot en met 31 maart 2024

5,99% rente op Financial Lease

Kies jij voor Financial Lease? 

Dan betaal je tijdelijk 5,99% rente over je financiering! 

Nog meer goed nieuws… voor deze aantrekkelijke financiering hoef je niet aan te kloppen bij een aparte bank. De Ford Agent rekent graag samen met jou het maandbedrag voor je nieuwe Transit of Ranger uit en Ford Credit regelt de financiering.

Één aanspreekpunt, geen gedoe, heel veel voordeel.

Deze aanbieding loopt t/m 31 maart 2024.

In elke nieuwe bedrijfswagen van Ford staat een schat aan krachtige gegevens klaar om wagenparkbeheerders te helpen de uptime te optimaliseren.

Ford Telematics Essentials is een gratis webgebaseerde tool voor wagenparkbeheers die inzicht biedt in die gegevens.

De tool is ontworpen voor wagenparken met meer dan vijf voertuigen. De intuïtieve interface toont de status van je verbonden Ford-voertuigen en geeft live meldingen weer als je actie moet ondernemen. Zo kun je effectiever plannen, stilstand minimaliseren en de levensduur van je wagenpark verlengen.

En met de inbegrepen toegang tot FORDLiive kun je ook gegevens rechtstreeks met je dealer delen voor slimmere, snellere reparaties.

Meld je nu aan...

 

 

BEKIJK DE PRIJSLIJST VAN DE RANGER

TECHNISCHE SPECIFICATIES VAN DE RANGER

STEL HIER JOUW IDEALE RANGER SAMEN

MEER INFORMATIE OP FORD.NL

 

NIEUWE FORD RANGER RAPTOR

Zet je schrap voor de nieuwe Ford Ranger Raptor: de ultieme 4x4 van Ford Performance in Europa. Ford Rangers staan bekend om hun kracht. En de nieuwe Raptor van de volgende generatie is de sterkste tot nu toe.

Ford Raptors staan bekend om hun kracht. Uitgerust met een V6 EcoBoost-benzinemotor met dubbele turbo of een Bi-turbo EcoBlue-dieselmotor, een sublieme vering met Fox-schokdempers en een extreme "Baja"-rijmodus. Bij dit voertuig draait alles om prestaties.

 

 

BEKIJK DE PRIJSLIJST VAN DE NIEUWE RANGER

MEER OVER DE RANGER RAPTOR OP FORD.NL.