Klanten vertellen

Klanten vertellen 1: N@med

Hoge instap, ruime zitplaatsen, overzichtelijk dashboard en met een grote kofferbak om alle spullen voor een event te kunnen meenemen. Dimphi van Amen, content creator & connector en eigenaar van N@med is helemaal blij met haar Ford EcoSport. “Rijdt fantastisch. En vooral in de aanloop naar de verschillende events die ik organiseer, is het heel fijn dat ik én veel spullen kan meenemen en er ook nog voldoende ruimte is om anderen te laten meerijden.”

Dimphi helpt ondernemers om de marketingcommunicatie van hun bedrijf levendig te houden, de online media te managen en alles wat daarbij hoort. Want dat kost ondernemers veel tijd. Tijd die zij meestal niet hebben. Door die tak van sport hen uit handen te nemen, kunnen ondernemers zich volledig richten op hun eigen business. Dit doet Dimphi voor verschillende grote organisaties. Maar ook voor bedrijven die willen groeien. Groeien in communicatie én dus als bedrijf.

Maatschappelijke betrokkenheid vindt Dimphi heel belangrijk. Ze zet zich daarom graag in voor initiatieven die zich in Alblasserdam en het Drechtstedelijke ontplooien. Het verbinden van partijen is een andere passie. “Ik vind het mooi te zien als mensen en bedrijven bij elkaar komen en dat daar een klik ontstaat. Voor een doeltreffende samenwerking met verrassend resultaat. Ik vind het verrijkend daarin een waardevolle schakel te zijn.”

Zo kwam Dimphi ook in contact met Nico in de periode dat ze bestuurslid was bij OV de Noord. Bovendien zijn ze allebei actieve leden van Businessclub De Twijn. Deze businessclub is een onderdeel van Stichting Vrienden van De Twijn, die al sinds 2012 het IKC De Twijn in Alblasserdam financieel ondersteunt. Het kindcentrum kan daardoor onder andere aanvullende lesmaterialen, benodigdheden voor talentlessen, chromebooks en tablets, boeken en educatieve speelmaterialen aanschaffen.

Dit alles helpt het kindcentrum om iedere leerling zich te laten ontwikkelen tot een zelfstandig en zelfbewust persoon met extra positieve bagage voor de toekomst. Samen met deze businessclub organiseerden Dimphi en Nico al zes jaar achtereenvolgend het Car Speeddate Event. Een event waar zelfstandige professionals en het MKB elkaar ontmoeten en contacten leggen via speeddates in de Ford-modellen, workshops of het sparren met ervaren ondernemers.

Het contact met Nico bracht Dimphi op een idee. In juni 2018 vierde zij met al haar Named vriendinnen haar 5-jarig ondernemersjubileum. “Omdat ik het fantastisch vind om evenementen te organiseren, wilde ik van dit uitje ook iets bijzonders maken. Een rally. Omdat Nico een rallyfanaat is, vroeg ik hem of  Ford Wensveen de benodigde Ford-modellen beschikbaar wilde stellen. Hij wilde daaraan graag meewerken.”

Vervolgens besteedde Dimphi iets te veel avonduren aan het uitstippelen van een mooie route door de Alblasserwaard met de nodige stops voor een lekkere koffie of een leuke opdracht. Genoeg keuze in ieder geval!  “Voor mijn vriendinnen was het, op enkele videohints van tevoren na, een verrassing wat de dag zou brengen. Ze kregen een vlogstick, opdrachtenkaart, routebeschrijving en autosleutels. Veertien paar wenkbrauwen werden even vragend opgetrokken, maar vervolgens gingen we enthousiast in groepjes op pad. 

Een colonne Ford auto’s baande zich een weg door de polder op zoek naar de parels van de Alblasserwaard. Een heel gaaf gezicht. Dit was ook direct mijn eerste kennismaking met de Ford EcoSport. Misschien wel de meest gewilde auto om in te rijden die dag. En ik? Sindsdien is dit model ook niet meer uit mijn hoofd gegaan.“

Foto: Cees van der Wal

“Toen het tijd werd om mijn leasemodel in te ruilen ben ik dan ook direct overgestapt op de Ford EcoSport. Wat ik erg leuk vond, was het moment dat ik voor een overleg van het Car Speeddate Event in december 2019 in de showroom van Ford Wensveen was en Maarten mij meenam naar mijn auto, die bijna klaar was voor gebruik. Zo leuk om die sneakpeek te krijgen en natuurlijk je favoriete radiozenders door te geven!”

Inmiddels rijdt Dimpi al enkele maanden in haar nieuwe auto. “Het is echt een fijne wagen. Op dit moment ben ik ook rij-coach voor de dochter van mijn vrienden. Wel al een rijbewijs, maar nog geen 18. Zij is ook super enthousiast over de Ford EcoSport: ‘Deze auto rijdt gewoon heel erg lekker.’ Dat is natuurlijk een erg ruim begrip, maar ik snap helemaal wat ze bedoelt!”