KUGA | nu met € 6.700,- Ford voordeel

AANBIEDINGEN

FORD VOORDEEL van € 6.700,-

Nu krijg je tijdelijk een extra Ford voordeel van € 6.700,- die je kan besteden aan een luxere uitvoering of extra opties die niet standaard op jouw gekozen uitvoering zitten zoals premium metaallak, premium audio of lederen bekleding.

Maar ook voor korting op de financiering of het aankoopbedrag. Zo maak je jouw Kuga zo leuk als je zelf wilt.

 

WAAR BESTEED JIJ DE EXTRA € 6.700,- AAN?

Ford Kuga Graphite Tech Edition

De nieuwe Kuga Graphite Tech Edition is de eerste uitvoering in de Kuga line-up die voorzien is van de opvallende kleur Grey Matter. Daarnaast is hij standaard voorzien van de populairste geavanceerde rijhulpsystemen die het leven achter het stuur makkelijker maken, bijvoorbeeld door handsfree parkeren of Adaptive Cruise Control.

De Kuga Graphite Tech Edition is te bestellen voor een consumentenadviesprijs vanaf € 50.195,- maar met het Ford Voordeel ervanaf kost deze uitvoering € 43.495,-! 

Voor zakelijke rijders kent deze uitvoering een fiscale waarde vanaf € 49.045,-.

Rijd de Kuga met Ford Options v.a. € 269,-

Droom jij er weleens van om iedere twee of drie jaar een nieuwe Ford te rijden? Met de zekerheid van een nieuwe auto én de zekerheid van een vast laag maandbedrag? Met Ford Options is deze droom nu te vervullen. Tijdelijk betaal je nu slechts 0,99% rente. Zo rijd je een Ford Kuga nu al vanaf € 269,- per maand. 

(Contante prijs €42.995,-. Aanbetaling €13.143,-. Totaal kredietbedrag €29.852,-. Vaste debet rentevoet 0,99%. Jaarlijks kosten percentage 0,99%. Duur overeenkomst 36 mnd. Termijn bedrag (p.mnd.) €269,-. Slottermijn €20.923,-. Totaal te betalen bedrag € 30.607,-. Deze actie is geldig t/m 31 maart 2024).

 

Meer informatie over Ford Options

Ford Private Lease v.a. € 555,- p/m

Wil jij de nieuwe Ford Kuga privé leasen voor een vast bedrag per maand waarbij je alleen nog zelf de brandstof betaalt? Dat kan met Ford Private Lease! Een ander woord voor zorgeloos rijden. Want alles is in jouw maandtermijnen inbegrepen. En aan het einde van de looptijd lever je de auto gewoon weer bij ons in.

De Kuga is er vanaf € 555,- p/m. 

 

Meer informatie over Ford Private Lease

De innovatieve SUV is leverbaar als 225pk sterke plug-in hybride met een aanhangwagengewicht van 1.500kg. Hij is er in 3 verschillende uitvoeringen, van de complete Titanium tot de spotieve en luxe ST-Line X.

De nieuwe Ford Kuga heeft een kenmerkende vormgeving, met strakke lijnen en krachtige proporties. De langere wielbasis draagt bij aan de grotere stabiliteit en een nog betere wegligging. Het gestroomlijnde silhouet, de lange motorkap, vlakke achterruit en lage daklijn zorgen voor een energieke, dynamische uitstraling. Het ruime, flexibel in te richten en fraai ontworpen interieur sluit naadloos aan bij het onderscheidende, dynamische exterieurdesign.

Nieuwe assistentiesystemen zoals Stop & Go, Speed Sign Recognition en Lane-Centring Aid zorgen ervoor dat de Kuga de juiste afstand tot zijn voorligger houdt en in het midden van de rijstrook blijft rijden. De adaptieve bochtverlichting met verkeersbordherkenning zorgen voor optimaal zicht in het donker. Het head-up display helpt de bestuurder om zijn ogen op de weg te houden, terwijl de nieuwste generatie van Active Park Assist de Kuga met één druk op de knop volledig automatisch laat in- en uitparkeren.

Jouw nieuwe Ford inclusief garantie en onderhoud

Wil je volledig onbezorgd rijden? Vanaf slechts € 1,- per dag geniet jij van je nieuwe Ford inclusief garantie én onderhoud. Kies voor het Ford Protect Verlengde Garantie in combinatie met een Ford Protect Service Plan Plus. Zo heb je de onderhoudskosten onder controle en ben je verzekerd van de inzetbaarheid van jouw Ford.

SCHOON. GERUISLOOS. BEHENDIG.

De geavanceerde oplaadbare hybride technologie van Ford Kuga combineert een elektrische motor op accu met een 2,5 liter Duratec-benzinemotor. Je profiteert van een gecombineerd vermogen van 225 pk, samen met een uitstekend brandstofverbruik en een CO2-uitstoot van slechts 22g CO2/km.

Met verschillende elektrische voertuigmodi (EV) kan je beslissen om te rijden op het vermogen van de elektrische motor, de benzinemotor of een combinatie van beide. Bij gebruik van de rijmodus 'EV Now’ kan de Kuga tot 64 km rijden op uitsluitend elektrisch vermogen. Zo kan je elk terrein probleemloos aan, terwijl jouw rijstijl in de stad schoon, stil en verfijnd blijft.

De Kuga Plug-In Hybrid is voorzien van een 2.5-liter viercilinder Atkinson benzinemotor in combinatie met een elektromotor/generator en een 14.4 kWh lithium-ion-accupakket. Het systeemvermogen van deze Kuga is 165 kW (225 pk) en hij kan tot 66 kilometer volledig elektrisch rijden. Het gecombineerde brandstofverbruik van de krachtige Kuga, die standaard is uitgerust met een automaat, is 1.2 l/100 km met een CO2-uitstoot van 22 g/km.*

3 UITVOERINGEN

De Kuga line-up biedt een groot aantal mogelijkheden zónder keuzestress. Er zijn 3 luxe uitvoeringen. De Kuga is dermate rijk uitgerust dat de optielijst overzichtelijk kort is.

De Kuga Titanium biedt boven de Trend een extra luxe afgewerkt in- en exterieur en beschikt onder meer over DEATC airco, een zilveren dakreling, Ford Keyless Entry en een Wide-view achteruitrijcamera. Hij staat op 17-inch 5x2 spaaks Shadow Silver lichtmetalen velgen en is afgewerkt met fraaie chromen accenten. Consumentenprijs van de PHEV Titanium: € 42.995,-. 

De Kuga ST-Line heeft een sportief design en is nog rijker uitgerust dan de Titanium. Hij staat op 18-inch Rock Metallic lichtmetalen velgen en is voorzien van speciale ST-Line bumpers, sideskirts en een dubbele uitlaat. In het interieur zorgen een donkere hemelbekleding, de exclusieve ST-Line stoelen met contrasterende rode stiksels, het afgevlakte sportstuur, de ST-Line-vloermatten en de ST-Line pooknop voor een sportieve atmosfeer. Hij is standaard voorzien van het volledig digitale 12.3-inch instrumentarium. Consumentenprijs van de PHEV ST-Line: € 44.450,-.

De Kuga ST-Line X heeft extra t.o.v.de ST-Line: een Bang & Olufsen Premium audiosysteem, Design Pack, Driver Assistance Pack, grootlichtassistent, handsfree bedienbare achterklep, LED koplampen voor dimlicht én grootlicht, middenarmsteun achter met bekerhouders, en unieke half lederen Sensico bekleding. Consumentenprijs van de PHEV ST-Line X: € 47.995,-.

BEKIJK DE PRIJSLIJST (klik)

BEKIJK DE VOORRAAD (klik)

MEER INFORMATIE OP FORD.NL (klik)

Ford Voordeel is geldig t/m 31 maart 2024 en zolang de voorraad strekt, Ford Private Lease is gebaseerd op 72 maanden en 5.000km/j en geldig t/m 31 maart 2024.

Ford Credit(een handelsnaam van BNP Paribas Personal Finance B.V. kantoorhoudende te Marten Meesweg 97, 3068 AV Rotterdam) treedt op als aanbieder van de genoemde financieringen.Wensveen treedt op als verbonden bemiddelaar en bemiddelt daarmee uitsluitend voor BNP Paribas Personal Finance BV. Dit betreft geen advies, u dient zelf te bepalen of het door uw gewenste krediet aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Verdere informatie over deze kredietmogelijkheid kunt u vinden via de website van Ford en de Europses Standaardinformatie inzake consumentenkrediet wordt voorafgaand aan de totstandkoming van overeenkomst aan u verstrekt. Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend. Deze aanbieding is geldig t/m 31 maart 2024.