nieuwe Kuga | nu met € 2000,- Ford voordeel

AANBIEDINGEN

 

FORD VOORDEEL van € 2.000,-

Nu krijg je tijdelijk een extra Ford voordeel van € 2.000,- die je kan besteden aan een luxere uitvoering of extra opties die niet standaard op jouw gekozen uitvoering zitten zoals premium metaallak, premium audio of lederen bekleding.

Maar ook voor korting op de financiering of het aankoopbedrag. Zo maak je jouw Kuga zo leuk als je zelf wilt.

 

WAAR BESTEED JIJ DE EXTRA € 2.000,- AAN?

Rijd de nieuwe Kuga met Ford Options v.a. € 299,-

Droom jij er weleens van om iedere twee of drie jaar een nieuwe Ford te rijden? Met de zekerheid van een nieuwe auto én de zekerheid van een vast laag maandbedrag? Met Ford Options is deze droom nu te vervullen. Tijdelijk betaal je nu slechts 2,9% rente. Zo rijd je een Ford Kuga nu al vanaf € 299,- per maand. 

(Contante prijs €43.350,-. Aanbetaling €12.906,-. Totaal kredietbedrag €30.444,-. Vaste debet rentevoet 2,9%. Jaarlijks kosten percentage 2,9%. Duur overeenkomst 36 mnd. Termijn bedrag (p.mnd.) €299,-. Slottermijn €21.944,-. Totaal te betalen bedrag € 32.708,-. Deze actie is geldig t/m 30 april 2024).

 

Meer informatie over Ford Options

Ford Private Lease v.a. € 529,- p/m

Wil jij de nieuwe Ford Kuga privé leasen voor een vast bedrag per maand waarbij je alleen nog zelf de brandstof betaalt? Dat kan met Ford Private Lease! Een ander woord voor zorgeloos rijden. Want alles is in jouw maandtermijnen inbegrepen. En aan het einde van de looptijd lever je de auto gewoon weer bij ons in.

De Kuga is er vanaf € 529,- p/m. 

 

Meer informatie over Ford Private Lease

Netto bijtelling vanaf € 286,- p/m

Bijtelling is het bedrag dat je aan de belasting betaalt als je meer dan 500 kilometer privé rijdt met je (lease)auto van de zaak. Er zijn twee verschillende bijtellingspercentages, namelijk 16% en 22%. Het lage percentage van 16% geldt uitsluitend voor volledig elektrische auto's met een maximale cataloguswaarde van € 30.000. Voor auto's met een hogere waarde geldt een bijtelling van 22%. 

Een auto van de zaak wordt beschouwd als 'verkapt loon', waardoor je inkomstenbelasting moet betalen over een deel van de waarde. De fiscale waarde van de auto wordt gebruikt voor deze berekening, wat de cataloguswaarde van de auto omvat, inclusief alle opties "af fabriek". Het is belangrijk om de fiscale waarde van je Ford, het bijtellingspercentage van de auto en de gehanteerde belastingschijf inkomstenbelasting in overweging te nemen bij het berekenen van de bijtelling.

Meer informatie.

BEKIJK DE PRIJSLIJST (klik)

MEER INFORMATIE OP FORD.NL (klik)

 

Ford Voordeel is geldig t/m 30 april 2024 en zolang de voorraad strekt, Ford Private Lease is gebaseerd op 72 maanden en 5.000km/j en geldig t/m 30 april 2024.

Ford Credit(een handelsnaam van BNP Paribas Personal Finance B.V. kantoorhoudende te Marten Meesweg 97, 3068 AV Rotterdam) treedt op als aanbieder van de genoemde financieringen.Wensveen treedt op als verbonden bemiddelaar en bemiddelt daarmee uitsluitend voor BNP Paribas Personal Finance BV. Dit betreft geen advies, u dient zelf te bepalen of het door uw gewenste krediet aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Verdere informatie over deze kredietmogelijkheid kunt u vinden via de website van Ford en de Europses Standaardinformatie inzake consumentenkrediet wordt voorafgaand aan de totstandkoming van overeenkomst aan u verstrekt. Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend. Deze aanbieding is geldig t/m 30 april 2024.