RANGER Wildtrak met € 2.000 extra voordeel

De Ford Ranger had al de reputatie als een pick-up die overal komt en alles kan; de nieuwe Ford Ranger bevestigt dit opnieuw.

De Ford Ranger wordt geleverd met de vernieuwde EcoBlue motor met 213pk die met gemak voldoen aan de Euro 6.2 emissie-eisen. Leverbaar met een geheel nieuwe, innovatieve 10-traps automaat. Deze 4 cilinder biedt meer vermogen, verbruikt minder en biedt gemiddeld 30Nm meer koppel.

Met een nieuwe Ford Ranger kies je voor een bijzonder sterke pick-up truck die met zijn 4×4 aandrijving op elk terrein thuis is. Je geniet van een hoge mate van comfort en kwaliteit in de Ranger. Met de grote laadbak is de Ranger ook nog eens bijzonder functioneel en praktisch! 

TECHNOLOGIEËN

Intelligente technologieën zoals Autonomous Emergency Braking, Cruise Control, Traffic Sign Recongition, Airconditioning en Lane Keeping Aid zijn standaard op de nieuwe Ranger. Daarnaast biedt de Wildtrak uitvoering nog veel meer veiligheids- en comfortverhogende standaard opties. Wij informeren je hier graag over.

AANBIEDINGEN:

Bedrijfswagenvoordeel tot € 2.000,-*

Het bedrijfswagenvoordeel kun je bijvoorbeeld besteden aan een luxere uitvoering of extra opties die niet standaard op jouw gekozen uitvoering zitten. Zoals:

  • metaallak
  • een Limited Premium Pack of Driver Assistance Pack

Maar ook voor korting op de financiering. Zo maak je jouw Ranger zo mooi en praktisch als je zelf wilt. Ook kun je het Bedrijfswagenvoordeel gewoon als (extra) korting krijgen. 

Deze actie is geldig t/m 31 december 2022.

Financial Lease 2,9%

Profiteer nu van 2,9% rente op de financiering van jouw Ford bedrijfswagen met Ford Financial Lease. Bij een looptijd van 12, 24, 36, of 48 maanden kan jouw rentevoordeel daarbij flink oplopen. Voor deze actie hoef je niet apart naar de bank: Je regelt je financiering eenvoudig via Ford Credit. Zo heb je bij Ford één aanspreekpunt voor jouw nieuwe bedrijfswagen én jouw financiering. De Ford dealer ontvangt jou graag en rekent het maandbedrag voor jouw nieuwe bedrijfswagen snel voor je uit.

Deze aanbieding loopt t/m 31 december 2022.

Full Operational Lease v.a. € 575,-

De beste voorwaarden tegen de scherpste prijs; dat is Ford Full Operational Lease. Je betaalt een vast maandelijks bedrag voor jouw Ford Bedrijfswagen inclusief onderhoud, verzekering en wegenbelasting. Je hoeft alleen nog maar te tanken! En aan het einde van de looptijd geef je jouw Ford gewoon weer terug aan Ford Lease. Wel zo gemakkelijk! De Ford Ranger is er vanaf € 575,- per maand.

Deze aanbieding is geldig tot en met 31 december 2022

In elke nieuwe bedrijfswagen van Ford staat een schat aan krachtige gegevens klaar om wagenparkbeheerders te helpen de uptime te optimaliseren.

Ford Telematics Essentials is een gratis webgebaseerde tool voor wagenparkbeheers die inzicht biedt in die gegevens.

De tool is ontworpen voor wagenparken met meer dan vijf voertuigen. De intuïtieve interface toont de status van je verbonden Ford-voertuigen en geeft live meldingen weer als je actie moet ondernemen. Zo kun je effectiever plannen, stilstand minimaliseren en de levensduur van je wagenpark verlengen.

En met de inbegrepen toegang tot FORDLiive kun je ook gegevens rechtstreeks met je dealer delen voor slimmere, snellere reparaties.

Meld je nu aan...

 

BEKIJK DE INTERACTIEVE BROCHURE

BEKIJK DE PRIJSLIJST

Meer informatie over de nieuwe Ford Ranger op ford.nl. Klik hier...

 

NIEUWE FORD RANGER RAPTOR

Zet je schrap voor de nieuwe Ford Ranger Raptor: de ultieme 4x4 pick-up van Ford Performance in Europa.

Ford Rangers staan bekend om hun kracht. En de nieuwe Raptor van de volgende generatie is de sterkste tot nu toe. Uitgerust met een V6 EcoBoost-benzinemotor met dubbele-turbo, een sublieme vering met Fox-schokdempers en een extreme "Baja"-rijmodus. Bij deze 4x4 pick-up draait alles om prestatie.

VERMOGEN EN PRESTATIES

De nieuwe Ranger Raptor is verkrijgbaar met een keuze uit twee formidabele motoren: de gloednieuwe 3,0-liter EcoBoost twin-turbo V6-benzinemotor en een 2,0-liter EcoBlue bi-turbo-dieselmotor. Elk met een verbluffend reactievermogen en enorme reserves, waanzinnig krachtig.

 

Prijslijst nieuwe Ranger Raptor

Meer over de Ranger Raptor. 

*  is geldig tot 31 december 2022 met € 2.000 voordeel op de Wildtrak. Ranger Raptor is uitgezonderd van alle premies.