Ford Transit Connect

TRANSIT CONNECT tot € 1.000 extra voordeel

Elke Transit wordt gebouwd voor de praktijk en de Transit Connect vormt daarop geen uitzondering.

Deze robuuste, praktische en betrouwbare bestelauto biedt een grote laadruimte: 2,9 m3 in de L1-versie (korte wielbasis) en 3,6 m3 in de L2-versie (lange wielbasis), met een laadvermogen tot 947 kg en een trekgewicht tot 1.500kg..

De verschillende geavanceerde benzine- en dieselmotoren, in combinatie met de handgeschakelde 6-versnellingsbak of een automatische 6-versnellingsbak, zorgen voor meer vermogen en koppel en verbruiken uitzonderlijk weinig brandstof.

De Transit Connect beschikt ook over intelligente technologieën. Voorbeelden hiervan zijn: SYNC 3 met Voice Control waarmee je telefoonoproepen kunt maken en aannemen. Het systeem leest zelfs de binnenkomende sms'jes aan je voor. Of Adaptive Cruise Control, cruise control dat automatisch de afstand tot je voorganger gelijk houdt. Allemaal mogelijk op de nieuwe Transit Connect..

Met de flexibele dubbele passagiersstoel kun je tot drie personen in de bestelauto vervoeren.

De nieuwe Transit Connect is leverbaar in 2 uitvoeringen (prijzen per 31-10-2022):

  • Trend vanaf € 19.605,-
  • Limited vanaf € 21.205,- 

AANBIEDINGEN:

Bedrijfswagenvoordeel tot € 1.000,-

Het bedrijfswagenvoordeel* kun je bijvoorbeeld besteden aan een luxere uitvoering of extra opties die niet standaard op jouw gekozen uitvoering zitten. Zoals:

  • een Technology Pack
  • een Navigation pack of een laadruimte inrichting

Maar ook voor korting op de financiering. Zo maak je jouw Connect zo mooi en praktisch als je zelf wilt. Ook kun je het Bedrijfswagenvoordeel gewoon als (extra) korting krijgen.

Deze actie is geldig t/m 31 december 2022.

Full Operational Lease de Transit Connect vanaf € 389,- p/m.


De beste voorwaarden tegen de scherpste prijs; dat is Ford Full Operational Lease. Je betaalt een vast maandelijks bedrag voor jouw Ford inclusief onderhoud, verzekering en wegenbelasting. Je hoeft alleen nog maar te tanken! En aan het einde van de looptijd geef je jouw Ford gewoon weer terug aan Ford Lease. Wel zo gemakkelijk!

Deze aanbieding is geldig t/m 31 december 2022.

Financial Lease met 7,49% rente

 

Profiteer nu bij Ford Wensveen van 7,49% rente op de zakelijke financiering van je Ford Courier of Connect met Ford Financial Lease met een looptijd van 12 tot 60 maanden.

Een aanbetaling of inruil is mogelijk, net als een slottermijn.
Kies zelf de looptijd die bij je past. Voor deze actie hoef je niet apart naar de bank: je regelt jouw financiering eenvoudig via Ford Credit. Zo heb je bij Ford één aanspreekpunt voor jouw nieuwe Ford én jouw financiering.
Wij ontvangen je graag en rekenen het maandbedrag snel voor je uit.

Actie geldig t/m 31 december 2022

Transit Connect MS-RT

Wil je een nog sportievere uitstraling? En met het gemak van wat extra voorzieningen? Kies dan voor de Ford Transit Connect met het MS-RT pakket.

Luxe, sportiviteit en praktische inzetbaarheid gaan dus wel samen.

In elke nieuwe bedrijfswagen van Ford staat een schat aan krachtige gegevens klaar om wagenparkbeheerders te helpen de uptime te optimaliseren.

Ford Telematics Essentials is een gratis webgebaseerde tool voor wagenparkbeheers die inzicht biedt in die gegevens.

De tool is ontworpen voor wagenparken met meer dan vijf voertuigen. De intuïtieve interface toont de status van je verbonden Ford-voertuigen en geeft live meldingen weer als je actie moet ondernemen. Zo kun je effectiever plannen, stilstand minimaliseren en de levensduur van je wagenpark verlengen.

En met de inbegrepen toegang tot FORDLiive kun je ook gegevens rechtstreeks met je dealer delen voor slimmere, snellere reparaties.

Meld je nu aan...

 

BEKIJK DE INTERACTIEVE BROCHURE

BEKIJK DE PRIJSLIJST 

BEKIJK DE ACCESSOIREPRIJSLIJST

Meer informatie over de Ford Transit Connect op ford.nl. Klik hier...

Wanneer je het offerteformulier invult nemen wij contact met je op om te bespreken hoe groot jouw voordeel op één van deze auto's zal zijn.

 Breko

 P1050978

*De Transit Connect Trend heeft een Bedrijfswagenvoordeel/Korting van € 750,-, de Connect Limited heeft een Bedrijfswagenvoordeel/Korting van € 1.000,-.

Alle bedragen zijn excl. BTW (en BPM).