Ford Car Care, jouw auto verdient het

Of je nu op zoek bent naar individuele producten om specifieke gebieden van je voertuig aan te pakken, of naar complete interieur- en exterieur reinigingskits voor een algehele verzorging, Ford Car Care heeft het allemaal. De Ford Car Care collectie bestaat uit vijf essentiële producten die zowel individueel of als premium reinigingskit verkrijgbaar zijn. De autoverzorgingsproducten zijn samengesteld om jouw Ford van binnen en van buiten te reinigen, te beschermen en te laten stralen.   

De Ford Car Care producten zijn ontwikkeld met geavanceerde formules en materialen om de beste resultaten te garanderen en jouw voertuig in topconditie te houden. Met Ford Car Care geef je jouw Ford de liefdevolle aandacht die het verdient.

Je kunt de Ford Car Care producten verkrijgen in ons magazijn, waar onze deskundige medewerkers klaar staan om je te helpen bij het kiezen van de juiste producten voor jouw specifieke behoeften.

Interieur Reinigingskit

Ontdek de ultieme verzorging voor jouw auto-interieur met de Ford interieur reinigingskit. De kit bestaat uit interieurreiniger "Clean Refresh", dashboardverzorging "Easy Product"en glasreiniger "Clear View'. Inclusief een pluche micrvezeldoek en spons, verpakt in een stijlvolle zwarte Ford tas.

Adviesprijs € 54,-

Nu 20% korting i.c.m. een Ford onderhoudsbeurt!

Exterieur Reinigingskit

Geef jouw Ford een showroomwaardige afwerking met deze exterieur reinigingskit. Verpakt in een stijlvolle zwarte Ford tas met een grijze pluche micovezeldoek, zwarte microvezeldoek en speciale borstel voor de wielen. Deze kit bevat de was polijstmiddel "High Shine", glasreiniger "Clear View" en wielreiniger "Active Colour".

Adviesprijs € 59,-

Nu 20% korting i.c.m. een Ford onderhoudsbeurt!

Was Polijstmiddel

Geef jouw Ford een ultieme glas met het "High Shine"was polijstmiddel, beter bekend als autowax. De geavanceerde formule zorgt voor een langdurige glas op zowel standaard als metallic lak. 

Wielreiniger

Ontdek de kracht van de wielreiniger "Active Colour"voor het effectief oplossen en verwijderen van vuil op originele Ford wielen. Met deze van kleur veranderende reiniger weet je prcies wanneer het vuil weggespoeld kan worden.

Interieurreiniger

Dekrachtige interieurreiniger "Clean Refresh" revitaliseert de kleuren en verwijdert ongewenste geuren uit jouw voertuig. Gechikt voor alle oppervlakten.

Dashboardverzorging

Geef het dasboard de ultieme verzorging met dashboardreiniger "Easy Protect". Bereik een luxueuze satijnen afwerking, verbeterde kleuren en langdurige bescherming.