Ford navigatie update 2022 voor € 99,-

 

Aktieprijs diverse Ford navigatie kaartupdates 2022 voor  € 99,-!

Ook in 2022 zet Ford Wensveen de navigatie update aktie voort!

Tijdelijk* is deze originele Ford 2021/2022 type FX (2021), MFD of MCA  SD kaart voor je Ford leverbaar voor slechts € 99,- incl. BTW.  Zie onder welke kaart voor jouw navigatie geschikt is. Natuurlijk zetten wij de nieuwe kaart er gratis voor je in of sturen we de update per post naar je toe (€ 6,= handlings- en verzendkosten binnen Nederland).

Welk type kaart heb je nodig? Zie hieronder. Is jouw kaart op voorraad? Raadpleeg ons magazijn en wij helpen je graag. (078-6913922 of magazijn@wensveen.nl

Kies hier je systeem: 

0000111

 Bestelprocedure per post:

Stuur een e-mail naar magazijn@wensveen.nl met daarin je naam, adres, woonplaats en welke kaart je nodig hebt. Je krijgt dan de factuur teruggemaild**. Zodra het bedrag bij ons binnen is sturen wij de originele SD kaart naar je toe met een duidelijke handleiding voor installatie.  

SYNC 2

De SD kaart 2021 voor auto's met een SYNC 2 systeem is beschikbaar. Type F10. Deze SD kaart bevat de meest recente data van kaartleverancier HERE. De prijs van deze SYNC 2 update 2021 is € 179,- (excl. € 6,- handlings- en verzendkosten) en kan op dezelfde manier bij ons besteld worden als de overige kaartupdates.

Updaten SYNC 3 Software en Navigatie

We zetten ons in voor het verbeteren van de SYNC-gebruikerservaring. Daarom zijn er met enige regelmaat software- en navigatie updates beschikbaar. Via de Ford SYNC-update tool kan je zelf controleren of er een update beschikbaar is voor jouw SYNC 3 software of navigatiesysteem. Deze updates kan je zelf downloaden en installeren in jouw eigen auto.

Klik hier!